Lasītāju pieredze par saviem auto

Renault Espace 1999 Novērtējums: 9
Lietoju Espace jau divus gadus, ideāls auto. Iepriekš ir bijis gan Transporters, gan Voyagers, gan Galaxy. Nopirku pavisam nejauši, jo nekad neesmu bijis renault fans un domāju, ka arī nebūšu, bet šitas autiņš pavilka kapitāli. Pavisam savādāks kā visi citi miniveni, elektriskais panelis, lielaais stikls, radio vadība pie stūres, pečka un kondiķis vadās ar kreiso roku, tādi visādi sīkumiņi, kas rada tādu dīvainas, bet ļoti patīkamas emocijas braucot ar šo franču auto.
2.2td motors, par dinamiku arī ar 6 pasažieriem mašīnā nevar sūdzēties, degvielas patēriņš 6+1 cilvēks un visiem ap 100kg bija zeem 6litriem uz 100km.
Pa 2 gadiem nekas īpašs arī nav darīts, regulāras eļļas maiņas, filtri, nomainīti zaldātiņi, bukses, kārbai 1 trosīte mainīta, tas arī viss. Motors strādā perfekti, nav vēl gadījies nepielaist ar pirmo reizi. Cik ir pirktas jaunas detaļas, tad tās ir diezgan lētākas kā Voyager un arī Ape Motors vienmēr viss ir bijis uz vietas.
Ļoti pārsteidza atsevišķa funkcija pečkai, lielais pūtējs uz logiem, baigi ātri atrauj vaļā logus.
Ziemā salons uzsilst pārsteidzoši ātri.
Autiņš ir ideāls ceļošanai, priekšējie krēsli griežas uz riņķi, aizmugurējie ātri un viegli izņemami pavisam ārā, izņemtos tos var izmantot piknikam pie upes: )Ar izņemtiem krēsliem aizmugurē veidojas pilnīgi taisna grīda- ideāli gulēšanai arī ar maniem 196cm.
Nākošo autiņu noteikti ņemšu Espace, tikai jaunāku.
Runājot par atzīmi, ieliku 9 un tas tikai tapēc, ka espace nav pieejams ar 4x4, bet ja salīdzina ar citiem miniveniem, kas man ir bijuši, visi apmēram līdzīga gada no 1997. - 2000. g., tad es varu droši renim likt 10 balles.
Apraksts īpaši izsmeļošs nav, bet ja ir kādi jautajumi- uzdodat, cik varēšu atbildēšu.
Kā arī ērti var izmanttot mantu pārvedāšanai, lielo ledusskapi var iemest aizmugurē bez sarežģījumiem.
Andrejs @ 13.februāris 2011 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti