Lasītāju pieredze par saviem auto

Lancia kappa 2.4tds 1995 Novērtējums: 8
Lancia Kappu iegādājos nejauši meklēju es opel omega un vienā auto placī bija šis itāļu brīnums.
Plusi.
Liels, plašs salons. Virsbūve cinkota. Vietas daudz arī aizmugurē sēdošajiem, ceļi nespiežas mugurā. Daudz ekstru. Elekt. Logi spoguļi, klimat kontrole, borta dators, lai arī italiski, bet ar google palīdzību sapratāmies. Braucot uz 120 km nejutu ka motors mocītos kas ir raksturīgi mazāku motoru mašīnām, kā man bija ar iepriekšējo auto Hondu civic 93. g 1.3. Salons kluss nekas negrab un vējš nešņāc ausī kad brauc ātrāk.
Mīnusi.
Jāatzīstas ka pirms iegādājos auto īpaši neiedziļinājos motora troksnī, kas beigās izradījas liela problēma. Problēma ar šo auto ir tā ka viņu nav daudz un ir reti sastopami it īpaši Latvijā. Izbraukāju kādus 4 servisus kamēr novērsa grabošos rulīšus. Lanciu nevar vest uz kuru katru servisu. Ir neliels čakar daļām bet ja zin kur meklēt tad ir ok cenas tādas pašas kā audi. Nomainīju rulīšus un ģenerātoru tas izmaksāja kādus 200ls bet īsti neatceros.
Ja vajag nosaukt mīnus ka tiešā veidā attiecas uz mašīnu tad jāsaka ka centrāla atslēga niķojās neslēdza visas durvis reizē bet to novērsu pa 20ls.
Kopvērtējums.
Labs itāļu premiul klases auto, liels komfortabls ar ekstrām pa lētu naudu. Šis auto ir labs variants tiem cilvēkie kam nepatīk vācu auto.
Ps . Lanciu pārdevu gadu atpakaļ jo vajadzēja naudu tagad braucu ar Audi b4 2.6 komforta ziņā lancia ir daudz labāka un rezerv daļad audi nav tās lētākas it īpaši orģinālās. Tagad sktos uz Lancia Kappa 2.4 jtd
 
Rolis @ 2.aprīlis 2012 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti