Lasītāju pieredze par saviem auto

Toyota Supra 3.0i Turbo 1990 Novērtējums: 9
Sveiki. īsumā pastāstīšu par šo auto.

manā īpašūmā šis konkrētais modelis ir vairāk kā gadu. nopirku pēc 8 gadu stāvēšanas, jo tika atdzīta no Vācijas bet netika braukta.

pirms manis jau bija sākta neliela atjaunošana lietām kuras pēc stāvēšanas vienkārši ir jātaisa, bet jāsaka ka ļoti labi tehniski saglabājusies. teikšu tā - man paveicās ka nebija bijusi braukta latvijā. kad visu saliku atpakaļ un veicu testa braucienu sajutu ka viņa tiešām ir radīta lai brauktu. tā ir Gran Turismo klases mašīna kas paredzēta ātriem braucieniem pa šoseju. ļoti klusa, dinamiska, stabila. šajā ziņā varu teikt tikai labāko.
vēl neesmnu paspējis ielīst dzinējā un atbrīvoties no draņķības kas tur sakrājusies un tā dēļ pilsētā man ir līdz 20L/100km patēriņš. šosejā līdz 10L/100km bet tas ir to vērts. ja viss būtu ok tad patēriņš pilsētā varētu būt pat 14/15L/100km. jāskatās kādēļ man tik augsts
plusi - pietiekama jauda, ļoti ērta, laba redzamība, respektabla uz ielas, ļooooti reta, redzēt tādu otru ir tik pat kā neiespējami, ar detaļām problēmas nav, viegli taisāma(visu daru pats). pie lielākiem atrumiem auto ir ļoti stabils un brauc kā vilciens.
mīnusi - degvielas patēriņš kā pirmais. pie šīm cenām tā ir kā ir. kā ikdienas auto vairs neizmantojum pus gadu braucu ikdienā, pietika : D. kā ikdienas auto šis noteikti nav, ja vien nav ļoti daudz jābraukā. var protams likt gāzi, bet tā katra paša izvēle. šis tas ir padārgs un ir jāgaida sūtīšana atsevišķām detaļām, ir jāvaktē dzinējs, ja ir oriģinālā galvas blīve tad obligāti ir jāmaina, tā ir vājā vieta. oriģinālais ādas salons ļoti plaisā. aizmugures arkām un rezerves rata vietā patīk rūsēt.
Man šis auto ļoti patīk. info par visu ko vien gribētu ar to iesākt ir PILNS internets. info IR. ir tikai jāgrib darīt, jo Latvijā nopērkamie parasti ir pabraukti bet cenas ir smieklīgas. Maltā par labu eksemplāru cenas ir līdz 10000eur. patīk cilvēku reakcija kad ierauga supru. bieži pienāk klāt un kaut ko prasa, skatās. patīkama sajūta.
1. bildē pēc 8 gadu stāvēšanas. cik sapratu zem debess stāvēja 2 gadus.
2. 7M dzinējs. labs ja seko līdzi.
3. nedaudz nosēdināju vēl labākai vadāmībai un izskatam.
P. S. pa retam te kādu video ielieku. meklēt youtube kanālu - InBoostWeTrust7MGTE
 
Janch @ 20.aprīlis 2014 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti