Lasītāju pieredze par saviem auto

Nissan Sunny 1992 Novērtējums: 5
Nja, ir taa kaa ir ar tiem sanijiem. Auto manaa iipashumaa ir 4 meeneshus un ja atklaati saka, tad ir radusies sajuuta, ka auto nav saremonteejams - liidzko ir noveersts viens defekts paraadaas naakoshais. Nomainiiju stabilizatora galu, jo tas nezhkjiisti klabeeja - LS 12. Pateicoties rekordaukstajai ziemai diizelja sveces vairs nespeeja sildiit mazais akjiitis, jauns- LS 40. Jaunais akjiitis nogrieza startera bendiksa galu LS- 45 (Starteris Hitachi, vispaar bija nereaali atrast). Paaris reizes ierakos dziljaakaas kupenaas- saaka nezheeliigi krakskjeet pusass LS- 28.
Mazliet kaut ko labu...... Labais protams ir 2.0 diizelis, jo raavienu taadai mazai mashiiniitei dod lielisku un ir arii diezgan ekonomisks 6.0l uz 100km. Ja ir normaals akumulators, tad arii pie -25 pieleca viegli. Nobraukums (tas kas ir uz spidometra) raada jau 250000 tkst, bet naf veerojama nekaada eljas eeshana vai kaadas citaadas motora beigu paziimes. Protams, var mineet arii to, ka auto tiek diezgan biezhi lietots un daudz braukts- videeji dienaa ap 200Km.
Veel ljoti diivaina ir origjinaalo Nissan lieto disku konstrukcija - ljoti plats un horizontaals ir to iekshdaljas leejums uz kura regulaari sakraajas daudz slapja sniega (meedz arii piesalt) un veidojas disbalanss, kas reaali krata stuuri.

OSIS @ 6.februāris 2003 0:00
Visi komentāri
 
Sandis_UR 6.februāris 2003 21:58
0 0 Atbildēt

Nissan sunny ar dizeli ir laba masina, varbut nav ideals ziemas apstakliem,tomer motors ir loti jaudigs. 10g. masinai ir tas vecums,kad medz saplist dazadi sikumi, un pusasis visiem autinjiem ik pa laikam ir jamaina, ta nav ta detalja, kura ir vesela vel tad kad viss autinjs pats jau ir nopuvis, tapat tas ir ar starteriem.
nekas saja pasaule nav muzigs. Un tie dazi ls, ko tu izliec par daziem sikumiem, tiek kompenseti ar lielo ekonomiju.

Archie 7.februāris 2003 8:55
0 0 Atbildēt

Hmm, manuprat normalai masinai pusasis NAV jamaina. Nojuk vinas tad kad saimnieks neseko lidzi puteklu gumiju stavoklim un brauka ar saplisusam gumijam.

juriz 7.februāris 2003 10:04
0 0 Atbildēt

Ar to jārēķinās, ka Latvijā piekare būs jālabo salīdzinoši bieži, un akumulatori arī ik pa laikam mēdz izbeigties, tas or pilnīgi normāli. Un pie tāda nobraukuma arī nav brīnums, ka daudz kas izbeidzas. Un pirms pārdošanas jau tas auto nav labots, bet pēc iespējas braukts kamēr iet, untad tikai pārdots. Vienkāši nereāli nopirkt 10 gadus vecu auto, un domāt, ka tagad nu tikai brauks, un neko nemainīs. Pirmajā gadā notekti pārlasīsi vismaz pusi piekares, ar garantiju.

OSIS 7.februāris 2003 15:33
0 0 Atbildēt

OSIs
Paldies par atbalstu;)
Iisteniibaa jau nobraukums 250tkst naf nekas biistams, jo reaali resurss vareetu shim dzineejam(protms, ja tas netiek lauzts) buut ap 400-500tkst. Sho auto pats noskatiiju Vaacijaa un no saimnieka arii nopirku. DE diizelji parasti gargabalnieki, jo par auto ir jaamaksaa lielaaka nodeva tomeer degviela ir mazliet leetaaka, taapeec, lai to visu atpelniitu......Iisteniibaa TUR 1 gada laikaa nevienu 92 gada diizeli ar nobraukumu mazaaku par 200tkst neredzeeju. (iznjemot tos, kuri bija paardoshanai). Mineetajam Sunny uz stuures ir visas rievinjas, seedekljos naf caurumu, pedaalji kaa jauni.... Un ja mees paskatamies auto ar nobraukumu 160tkst, kuri atrodas Rumbulaa, vai ap to esoshajos plachos...protams taa jau ir cita teema.
Piekriitu, ka daudz paveica Latvijas ceļi un klimatiskie apstaaklji un mashiinai kaa taadai naf sliktas slavas.
Paldies!!!

dambis 8.aprīlis 2003 13:31
0 0 Atbildēt

A cik var maksāt 91.g. nedaudz virs 200 000 km, divlitrīgais motors. Gana labi uzturēts un godīgi braukts. Nedaudz grab priekša, laikam pie granātas kā viņu tur sauc lufte, pa daudz vibrē, labots starteris. Nedaudz ielikt pakaļā, redzēt nevar.
Vārdu sakot 'man to piedāvā pa 2000 eiro. Ko saka zinātāji?

Latvaans 28.jūnijs 2003 23:32
0 0 Atbildēt

Dambiit miiljo, neesmu zinaataajs, bet, protams, meegjini nosist cenu veel zemaakun ja atdod pa 1800 nimm cu!!!!!!! Salabots starteris ir SALABOTS starteris, un tas taapat, kaa jebkursh cic var iet un var neiet. Vibraacijas iemesli arii ir visdazhaadaakie, nav obligaati ka lufte - varbuut vienkaarshi elementaars disbalanss vai pumpa uz riepas, kuru tu nemaz neesi pamaniijis.. Vai arii kalodkas feradons nokritis un kjiilee....

OPIT 14.jūlijs 2003 23:08
0 0 Atbildēt

to OSIS
nu kā tev neveicas. es jau 90000 km braucu bez ritošās remonta un odometrs rāda 275000 km. šī ir vienīgā mašīna kura man tiešām taupa naudu. līdz šim ir bijušas n-tās markas un modeļi.uzaicinu uz TO, kas būs novembrī un es to iziešu jau trešo reizi bez auto sagatavošanas. Nissan rullē

OSIS 19.jūlijs 2003 16:02
0 0 Atbildēt

Nu jau atkal 40tkst noripoti un naf jau tik traki- vairs taa arii neko ieguldiijis neesmu, driiz buus pirmaa TO, ta redzeesim.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti