Lasītāju pieredze par saviem auto

Subaru Impreza turbo 1999 Novērtējums: 8
Iegādājos, jo gribējās izmēìināt šo marku. Labs auto. Kad nopirku uz šiltes bija 38 000, tagad ir 72000. Braucu neþēlojot un ātri, bieþi lietoju garas sānslîdes gan uz grunts gan uz ledus.

Plusi: Ritošā daļa - bez problēmām neskatoties pat uz visai extrēmiem lēcieniem, bremzes labas, bet lietojot kreiso kāju, uz grunts ātri uzkarst (~5 km), kļûst cietas, bet vēl tur, gultņos riteņi ļodþas maz. Motors ir tjûnēts ~240 Hp. Degvielas patēriņš ikdienā ap 11L, maucot ~25L.

ērti beņíi, maza kopējā pašmasa, ir četras durvis un diezgan ietilpîgs bagāþnieks, labs dizains.

Mînusi:

Standartā ātrumkārba pa garu, sāk parādîties aizdomas uz sinhronizātoru dilumu.

Stndarta sajûgs ar lielu tendenci "piedegt".

Salons grab diezgan pamatîgi.

Bremþu kluči un citas detaļas jāpiemeklē no citiem japāņu modeļiem, jo dîleru cenas ir nesamērîgas.

KOPVēRTēJUMS:

Braukšu vēl kādu gadu un meklēšu jauno modeli, marku vairāk nemainîšu, jo auto prfekti atbilst koncepcijai - labs ikdienas auto ar "good performance and design".
turbo4x4 @ 14.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
Asais 16.decembris 2002 17:05
0 0 Atbildēt

Lohi veči Jūs, pārsvarā paši esat no krustiem normāli uzsākt braukt nevarat utt. a ko menti, ja man pašam sencis ļoti augstā amatā strādā kriminālpolicijā, ja noķertu neviens neko man ari neizdarītu, atšķirībā no pārējiem.Ta ka ir nemirstīgie ir mirstīgie.
Ta ka auto pardevu ar patreizejo kabluku izkost Jūs būtu pagrūti, bet ja uzskatat ka tads nemākulis esmu laižam uz kartingiem un izmeģinam spēkus, vienāds starts, vienādas mašīnas, nu tad lai uzvar stiprākais, kāda pusstunda intensīva brauciena izšķirs visu:)))

-----------------------Nas nedogoņat---------------------------

baltais 18.decembris 2002 23:51
0 0 Atbildēt

nu ko tu te lielies, nevienam neinterese, kas ir tavs sencis vai tava vecmamma, runa iet par katliem un tikai, ieteiktu tev nopirkt kartingu un varētu braukāt arī pa ielām visu cauru gadu un stastit visiem kas tu esi

mansingus 26.novembris 2004 13:57
0 0 Atbildēt

gribu ar tevi pakosties.es ar volvo fh12.tikai man vins vairak par 140neiet, joir ierobezotajs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti