Lasītāju pieredze par saviem auto

Mitsubishi Galants 1997 Novērtējums: 8
Vizuāli viena no visskaistākajām mašīnām, atgādina haizivi, dizains ok. Rezerves daļas izskatās, ka ir samērā dārgas nevar salīdzināt ar Ford vai citu GM ražojumu. Jācer vienīgi, ka kalpos ilgāk. Piekare samērā pacieta jādomā, ka izturēs Rīgas bedrainās ielas.
Motors 2.5 l 161 Zs līdz ar to degvielas patēriņš pilsētā ir 13 l tas laikam atbilst tehniskajiem parametriem tos neesmu pētījis nezinu. Uzrāviens varens, bieži jāskatā spidometrā jo atzīme 70 pilsētā tiek sasniegta nemanot.
Tāds verķis kā kruizkontrole Latvijā laikam nebūs nepieciešams nekad - līdz ar to lieks "navarots".
Izskatā ka durvju gumijas ir tas kas būs bieži jāmaina.
Tehniskā apkope ko veicu pie 90 000 km izmaksāja 550 Ls tajā ietilpa motora sisknas maiņa ar visām izejošām sekām jo līdzi jāmaina arī visi skriemeļi utt. Varētu teikt diezgan dārgi bet tas ir jāveic ik pēc 90 000 km.

Panelis pārskatāms un ērts vienīgi stūres lifts ir prasts nevar salīdzināt ar Ford. Toties sēdekļi ir ļoti ērti un es uzskatu ka vieni no ērtākajiem šinī parametrā Ford un daudzas citas markas auto zaudē.

Aizmugurē ērti jūtas tikai divi pieauguši cilvēki, trešajam vietas ir pamaz. Pagalvji paredzēti tikai diviem.

Visumā ērta mašīna, jaudīga jācer arī ilgspēlējoša.




Kurmis @ 12.jūnijs 2003 0:00
Visi komentāri
 
Qued 13.jūnijs 2003 8:44
0 0 Atbildēt

Uzskatu, ka nepatiess ir apgalvojums par kruīzkontroles nevajadzību Latvijā. Pats esmu braucis, lietojis kruīzkontroli - laba un noderīga lieta arī pie mums. Droši vien ne pa Rīgu, protams, bet pa normālām mazākas nozīmes šosejām un klusākiem miestiem noder ļoti labi.
Varēji pateikt - vai tas auto Latvijā jau no 97ā vai tikko ievests, kas vēl ietilpa tehniskajā apkopē. Vai piekares cietībai un Rīgas ielu izturēšanai ir kāds sakars? Kādēļ būs bieži jāmaina durvju gumijas? Plīst, vai?

Kasinsh 13.jūnijs 2003 8:48
0 0 Atbildēt

Šim modelim ir kolosāls dizains. Man arī tā liekas viena no skaistākajām mašīnām savā klasē. Kas attiecas par MITSUBISHI, tā pārspīlētā detaļu dārdzība ir realitāte, ar ko nāksies saskarties ne reizi vien.
Viens piemērs - iepriekšējā modeļa GALANT-am vajadzēja mainīt šaras. Neticami, bet vienīgā vieta, kur tās bija nopērkamas, bija SKANDI AUTO, kur par tām ar 20% atlaidi manam čomam paprasīja 149 LVL !!! Piemēram, putekļu gumija pusasij - 30 LVL. Prasījām, vai kāds tās arī pērk. Zini, ko atbildēja - nespējam sūtīt...

Domāju, ka autiņš kalpos ilgi, ja vien netiks apzināti lauzts. Motori japāņiem ir ļoti labi, un arī bleķi vairs nav salīdzināmi ar tiem, kas bija gadus 10 iepriekš.

Gasjs 13.jūnijs 2003 9:14
0 0 Atbildēt

Bet jaunais GALANTs vairs nu nemaz nelīdzināsies aprakstītajam auto. Žēl, ka Mitsubishi izlēma šo
pievilcīgo auto aizstāt ar kārtējo uzpūsto burbuli.

L 13.jūnijs 2003 12:07
0 0 Atbildēt

Protams gaumes lieta, bet Mitsubishi Galanta mani atbaida tiesi sis masinas vizualais izskats un dizains. Kada tad bija ieprieksheja mashina/ar ko salidzinam to "vareno" uzravienu? i.m. 2.5 l ar tiem 161 ZS ta ka butu par maz prieks "varena"... vai tas ir kads ipasi vieglais (svara zina) modelis?

P.S. nu ja... laikam jau es vienkarsi piesienos pie vardiem;-) No savas pieredzes... MG ipasiba, kas tiesam palika atmina - griestu augstums. Lai tad labi ripo.

Kurmis 14.jūnijs 2003 15:35
0 0 Atbildēt

Mičuks Latvijā laikam jau kādus 3 gadus, tehniskajā apkopē ietilpa viss kas nepieciešams pie 90 000 km. Durvju gumijas izskatās, ka nava izturējušas Latvijas dabas īpatnības kur sals mijas ar atkusni jo ir paplūkātas, laikam iepriekšējais saimnieks tam pievērsa maz uzmanības.
Piekares cietībai un Rīgas ielām varētu atrast kopsaucēju jo ikdienā braucu ar Peogeot 206 kuram piekare arī ir samērā cieta, tad šitam dampim ik pēc 15 000 km jāveic ritošās daļas remonts + durvis regulāri izregulējas + apšuvums atstāj tam paredzētās vietas utt.

Gribētos uzzināt kā Micubishi uzvedas ziemas apstāļos??

tormaz 7.jūlijs 2003 11:49
0 0 Atbildēt

Man ar taads ir, tikai 2.0l. Vieniigaa probleema ir sachakareets 2. aatruma sinhronizators. sataisiit maksa ~200Ls. cik esmu ar citiem "galantistiem" runaajies, tad izskataas, ka taa taada hroniska kaite. Miinuss: bishku pa zemu prieksh Latvijas.

tormaz 7.jūlijs 2003 11:53
0 0 Atbildēt

Aa, un ziemaa arii nekaadas probleemas. Vieniigaa probleema: sasala vasaras logu shkjidrums...

Karavs 8.septembris 2003 14:32
0 0 Atbildēt

Ja sanaak kaut ko pirkt no Skandi, tad mati celjas staavus par cenaam. Prieksheejais gultnis Ls140. Generators laikam Ls900, apkope pie 90000km Ls550 jau tika piemineeta. Piekare pamiiksta, purns pagarsh un taapeec bedrees baksta zemi. Automaats atrubiijaas pie 120000km - Ls250.
Bet citaadi - dizains priecee, ekstras pa pilnam ne velti 97g 'gada auto' Japaanaa.

Ivis 15.novembris 2003 23:53
0 0 Atbildēt

Nav tik traki ar tām izmaksām. Vajag tik atrast labu kaktu meistaru un zobsiksnu var nomainīt 5x lētāk kā Skandi. Ne jau vienmēr tie spriegotājruļļi ir sabiruši. 2,5l vismaz man škiet optimāls dzinēja apjoms ja daudz brauc un nestrādā naftas bāzē. Tajā pat laikā kādreiz var arī sirsnīgāk pavilkt. Kruīzs arī der visai labi. Vienmēr var visai precīzi nozagt tos 10km/h uz kuriem CP nereaģē. Auto pazems gan, bet visumā var jau spricēt arī ar tādu. Bija jocīgs atgadījums ar klimu> tur tā truba kas no salona velk iekšā gaisu un pēc tam rēķinā temperatūras, bija nomukusi un tā nu ziemā griezu līdz 32C un kā auksts, tā auksts. gudrie teica, ka termostats un kas tik vēl ne.
A kas ar to automātu? Tas tā garantēti atņirdzās pie 120000km???

K. 26.novembris 2003 21:06
0 0 Atbildēt

Man ir 99.g.haizivs - laikam nav vēl tas nobraukums, kas Jums visiem, bet pagaidām nekādas problēmas (tfu, tfu, tfu). Bijuši tikai tekošās apkopes. Par Skandi Auto neko sliktu nevaru teikt. Arī cenas normālas (vairāk par 150 Ls neesmu samaksājusi).

Trīs vārdos:

Kruīzs - ideāli
Aitomāts - ideāli
Auto - ideāls

K.

tormaz 20.aprīlis 2004 10:42
0 0 Atbildēt

Zobsiksnu un dazhus rulliishus man nomainiija Karaats par ~100Ls (90000km). Jaunais Galants man liekas galiigi garaam. Ja mainiishu savu 98. gada, tad uz taadu pashu tikai jaunaaku.

Deizy 28.jūnijs 2004 10:11
0 0 Atbildēt

Help! Svaigi iegādātam 97 MG steidzami nepieciešama motora un elektronikas diagnostika, jo ir aizdomas uz nelielu defektiņu.

Vai bez daudz pieminētā SKANDI Auto un Auto Karāts ir vēl kādi citi varianti?

Gribu nomainīt akmulatoru - kāds būtu ieteicamais un pārbaudītais variants, ja zināms, arī iegādes vietas.

Esmu pavisam jaunizcepts šīs markas/modeļa lietotājs, bet iegādi lielā mērā sekmēja arī visumā pozitīvās atsauksmes šājā sadāļā, tad nu lūdzu nepieviliet un dodiet kādu padomu.

Challits 9.septembris 2004 15:16
0 0 Atbildēt

ideaala, patieshaam ideaala mashina! Detalas var pirkt ne tikai skandi, es taisu sava servisa un tur man visas detalas vismaz 3x leetaakas!!! vinam ir 163 zs, bet iet labaak kaa 190 zs honda, jo shai haizivij ir baigais griezes moments!!! maks. aatrums apm. 245 km/h (man liekas, pats atraak par 230 km/h neesmu braucis) Vispaar kopumaa baigi labs auto un originaalaa audio sisteema arii loti laba!!! vieniigais miinuss-peec aatras brauksanas, bremzeejot juut nelielu vibraaciju...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti