Lasītāju pieredze par saviem auto

Mitsubishi Lancer 1994 Novērtējums: 5
Biju vaacijaa un nekas nebija atrodams, bet tuvojaas praamis un tad nu luuk graabu sho auto , jo jau sen luukojos uz to ar daliitaam juutaam , no vienas puses tiiri gliits un normaala gada, no otras japaanis un nu taapat taads kropliigs skats deelj taa ka aizmugures dalja taa kaa par zemu, taa kaa jumta dalja par daudz augstu pacelta, mashiniitei ir 1,3 12 vaarstu motors, kas arii nerada baigo sajuusmu, jo taads mazs, toties tankaa var braukt arii ar 2 ls, jo teeree savukaart pilseetaa 6 , pa shoseju ap8, tas ir braucot normaalaa razhiimaa ap 110-130kmh, auto pazems, naaca ar riepaam 155/80/13, tika uzreiz paarliktas 165/80/13, kaut drusku augstaaks, motoriitis sprigans, bet labaaks jau buutu 1,8 spriganums, mainiiti ir zobsiksna-12ls, motora bliivsleegi 2gb. -2.50ls, degvielas filtrs-17ls, elljas filtrs ap 4-5 ls atkariibaa no izgatavotaaja, kad runa saak iet par amortizatoriem tad maks jaatver suudiigaako firmu ap35-40ls, labie liidz pat sazinviencik, apstaajos pie PLAZA- ap50ls ar darbu, tagad kaut ko labu, ziemaa , kad uzrauj rokas bremzi , mashiina iegriezhas liikumaa, tieshi tik cik vajag, taads luuk navarots.
padre @ 23.augusts 2003 0:00
Visi komentāri
 
padre 23.augusts 2003 12:34
0 0 Atbildēt

taatad turpinu,mashiina ir gana labi salikta un tas priecee,no sliktaa ir tas,ka lietus laikaa nevar tureet logu valjaa,jo tad birstes dzen iekshaa pa logu uudeni,veel skanjas izolaacija ir taada paknapa,nu un kaa jau japaanim viss atdod peec taada leetuma(es domaaju salona apdari),no navarotiem airbags,reg.lukturi,servo,centraalaa,imobilaizers,patiik tas ,ka aizmuguree seedoshajiem ir galvas paliktnji,atmetami aizmugures benjki,un gaisa recirkulaacijas sleedzis.Bet vispaar taads auto nevisai.
par benziina pateerinju lasiit otraadi.

grecco 23.augusts 2003 17:36
0 0 Atbildēt

Nu nezinu. Man paziistamie Lanceru iipashnieki aarkaartiigi pozitiivi izsakaas par kvatro varianriem .... esot ljoti laba caurejamiiba ekstremaalos apstaakljos..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti