Lasītāju pieredze par saviem auto

UAZ 452 (buhanka) 1985 Novērtējums: 10
Kolhoznieks. Nopirku nesen. Kamdeelj pirku? Hmm. Pirku, lai brauktu skatiities 4x4 pasaakumus, t. i. lai vareetu piebraukt pavisam tuvu klaat interesantaakajaam vietaam. Auto maksaaja 200 Ls, pirku no valsts iestaades. 3 gadus staaveejis, taatad visas zirietoshaas sekas. Motors sameeraa labs, tika parlasiita hadene, nosheiboti kardaani, kaarba razdtka viss ok. Nesen tika beidzot paarbaudiita caurgaajamiiba - nu suudzeeties itkaa nevar: ) Riepas ir armijnieces, pateicoties tam nekur veel nav pagaidaam seedets. Projektaa ir stuures pastiprinatajs, neliela motora paarbuuve, dzeseshanas sisteemas paarbuuve. Ir saakts taisiit kjengurbliezhamais, pusfabrikaata staavoklii vinjsh jau ir uzlikts, klaat naks vinshas plaukt, veelaak arii vicha. Un utt un t. j. p.
uupizz @ 14.novembris 2003 0:00
Visi komentāri
 
Romiqe 14.novembris 2003 19:58
0 0 Atbildēt

Vot, sitais ,Upi, ir cienigs projekts! Cepuri nost! Butu man vairak tehnisko iemanu un nojegas, noteikti kaut ko lidzigu uzpasaktu :)!

Brabus 14.novembris 2003 21:47
0 0 Atbildēt

Tā ir pareiza atzīme - pareizai mašīnai...

mazais 15.novembris 2003 3:19
0 0 Atbildēt

kur var bildi apskatiities?

ursis 15.novembris 2003 9:45
0 0 Atbildēt

ja veel ieliks vecaa MB 3.0 diizeli(6-stobru)buus ruuceejs ne pa jokam.Vai arii jaaliek 406 motoru..tik as jau bus daargi...un nelogjiski

Ranger 15.novembris 2003 12:41
0 0 Atbildēt

Romantisma apvienojums ar caurgājamību.
Ja kādam nav redzēts - 4*4 sadaļā, pie auto aprakstiem ir buhankas apraksts

automociic 16.novembris 2003 17:40
0 0 Atbildēt

Taads auto ar tika iegaadaats lai vareetu pa lukiem braukaat, jo ar vieglo daudz kur nevar izbraukt. Pirkts tika pa 300 ls, bija labaa vizuaala un. it kaa tehniskaa staavoklii, bija izieta skate, tacu driiz, peec dzaiem meenesiem nobeidzaas dzineejs, jo bija probleemas ellosanas sisteemaa, tad tika ielikts cits dzineejs, tam mainot sveces izraadijaas ka tur viitnes norautas, tad veel braucot, naturaalaa veidaa noluuza gaazes pedaalis:(!!!!
Bet ja tas autins iet, tad gan caurgaajamiiba ir efektiiga, bija braukts ar to ar pa speciaali sachaam izveidotu trasi, izbraucu visur godam, kaut arii nekaadas apvidnieka vadiishanas iemanas veel nebija!
Bet nu tas dzineejs ir atklaati pa shvaku tik lielai bundzai, un degvielas pateerins arii neadekvaats, toch jaaliek ieksaa kaads cits biidelis.

taapatvien 19.novembris 2003 11:51
0 0 Atbildēt

Ir redzeets bobiks ar ford sierra diizeljmoturu. Nu iet daudz labaak par orgjinaalu. Un nemaz tik traki nonjemties ar to motora pielaagoshanu ar nevajadzeeja.

xb2 21.novembris 2003 16:08
0 0 Atbildēt

blin, esari tadu gribu...
tikai nu, rokas par iisaam pasham taissiit, bet bez taa laikam neiztikt...bet pie meistariem buus daargi..:(

uupizz 24.novembris 2003 13:11
0 0 Atbildēt

johaidii, vechi, man patiess prieks par juusu labajiem vardiem:)))))))) Man jau ar saka, ka vajag nomainiit dzineeju, tach nu johaidi, es veel ceru, ka neaizkritiis shirmis ciet un neienaaks man praataa pieteikties uz kautvai triaalu:) Vincha ir padomaa prieksh droshiibas, tiltus neesmu veel noleemis mainiit (taatad shirmis man veel ir valjaa:D) Par motoru - nu ir kaa ir, dachiks raada ka itkaa zuud elljas spiediens, tachu piestarteejot pa jaunu viss atkal ir kartiiba. Nesen biju Mazozoli 4x4 riikotaa tuurisma pasaakuma. Bij nelieli dublishi, gruutiibas nejutu nekadas, vismaz tagad es tieshaam zinu cik dziljos dubljos buhans neseezh:) Aaa, nujaa, rij ellju maita:) radiators caurs 2 vietaas, benziinu rij: pa shoseju, braucot klasikaa apm 15 litrusvai varbuut bik vairaak, pa dubljiem 4x4 formataa - nezinu:). Uzlikshu citu karburatoru, vareeshu objektiivak spriest par jaudas pietiekamiibu jo patreiz karbuuzis veelas teikt chau. Katra zinjaa, kaut arii nav stuures pastiprinataja, kaut arii smird un skaljsh, kaut arii ikpabriidim zuud apgriezieni briivgaitaa un karst motors, caurveejsh un nau pelnutrauka salonaa:)))) - esmu ljoti ljoti apmierinaats ar sho auto:) Vismaz ir ko dariit!!:)

mohiks 26.janvāris 2004 10:08
0 0 Atbildēt

interesē, kur var dabūt labas riepas. It kā politehnikā stāv pa 29 LS/gab dubļu riepas, bet vai ir arī kādi citi varianti??

uupizz 12.februāris 2004 2:26
0 0 Atbildēt

taax. nomainiiju karbuuzi, radiatoru (tam bij 3 caumuri tak braukt veel vareeja) aa un atradu pelntrauku "salonaa" tachu tas ir tikai skruuviiteem domaats, iistais ir zem stuures:) motoram naak beigas, nau elljas spiediens, tb itkaa ir tach itkaa reizeem pazuud:) bet uz priekshu iet un nekaadas izmainjas motora darbiibaa veel nejuut.

mohiks es nemaz nezinu par taam dublju riepaam, amneejam ir armijnieces, ljoti labas. par riepaam vari pakonsulteeties www.mazozoli.lv

Sovka 13.augusts 2007 22:23
0 0 Atbildēt

Der no 66 gazona stuures pastuuzis.Caur yandex`u samekleeju kaa uzstaadiit,tagad grasos savam 452 likt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti