Lasītāju pieredze par saviem auto

Seat Cordoba 1995 Novērtējums: 8
Nekad nebiju domaajis, ka nopirkshu shaadu auto! Tachu dziive piespieda un man bija taa izdeviba iegadaaties itka apskarambaatu auto- tachu ar mazu noskreejienu! Pats Vaacijaa atradu 1995 gada auto ar saliidzinoshi mazu noskreejienu. ~120 t. km. Ieprieksheejais iipashnieks bija bijusi sieviete- varbut tapeec taa bija taads apskrambaats. Dzineejs ir 1.6 mono. Bija shaadi taadi siikumi, ka jaasalabo elektronikaa, un tagad tieshaam ziemas laikaa degvielas pateerins ir: pa shtraasi ~6,4l/100km (braucot NE LEENAAK ka 120km/h), pilseetaa ~9-10l/100km. Vasaraa kautkas liidziigs, tachu vasaras riepas shim auto ir 215/40R16. Un tas ka shis auto neesot sportisks, tam piekriitu, tachu paskriet var. It sevishki ir jauki paskatiities, ja tu paskrien garam kaadam BIEZAJAM BMW vai MB. Parasti shiem shoferiishiem shaads gaajiens uzddzen asini, un tad shie raada savu braukshanas maakslu. Ar detalaam, necaru suudzeeties, ritoshais pilniigs VW Golf, tachu elektronika gan padaarga. Taads mazs struntinsh, kas padod elektronisko dzirksteli- maksaa 30Ls, jo shitaadi naakot Audi V8 un veel VOLVO. Taa kaa secinaajumus izdariet pashi. Tachu, ja veelies kaut nedaudz atshkirties no citiem, iesaku iegadaties SEAT. Neko SLIKTU neredzu. IETEIKUMS. KATRS AUTO IR JAKOPJ, UN TAS KAA ATTIEKSIES PRET SAVU AUTO- TAA AUTO ATTIEKSIES PRET TEVI! Ja ir jautaajumi, rakstat- noteikti atbildeeshu:

kaspars@aar. dtg. lv

PS: arii man shis nav sapnu auto- tachu man patreiz ir vajadziigs auto, lai parvietotos, un shis auto tieshi tam ir domaats : ))
cordoba @ 16.decembris 2003 0:00
Visi komentāri
 
Archie 16.decembris 2003 14:48
0 0 Atbildēt

Kas ir "elektroniskā dzirkstele"???

Qued 17.decembris 2003 9:14
0 0 Atbildēt

Bagi spīd cauri autora kautrība par savu izvēli. Nu nav par ko, Seat ir normāls un vērā ņemams auto.

kaspars 18.decembris 2003 15:00
0 0 Atbildēt

"elektroniskaa dzirkstele"- vardu salikums. tachu bez taa shtrunta, auto no vietas nekust, ja nu vieniigi stumjot vai velkot :))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti