Lasītāju pieredze par saviem auto

Mazda 626i 16V dohc 1994 Novērtējums: 6
kad nopirku 2.5 gadi atpakal, bija daarga , un reti kam bija. tagad pilns un cena leeta, ja saliidzina ar audi vai vw. motoram itkaa nav ne vainas tikai vajag labu ellu , lai nesaak grabeet hidrokompensaatori, benziina pateerins normaals , nemot veeraa 2l motoru, nomainiju stuures pastiprinaataaju, pret citu lietotu, jo saaka sirsinaat, nepatiik hetcbeka bagaaznieka durvis, baigi smagaas . kad palika auksts , amortini netur vaaks kriit virsuu uz galvas . baigi neerti ielikt vai iznemt ko no bagaaznieka, jo visu laiku jaaliecas paari bampera malai, citaadi , piespiezoties , noziediisi bikses.
masiinas piekare liekas mazliet passkidra. detalas arii daargas.
mazduks @ 18.decembris 2003 0:00
Visi komentāri
 
Kamikadze 19.decembris 2003 8:42
0 0 Atbildēt

nepareizajaa vietaa remonteejies, veciit, taapee ar detaljas daargas shkjiet ...

Aice 18.decembris 2004 22:32
0 0 Atbildēt

Man arī tieši šāds autiņš. Nopirku pirms 2 mēnešiem un jau varu teikt, ka fanoju par šo mašīnu. Pirmstam gadu nobraucu ar 92.g.AUDI 80, pusgadu ar 97.g.VOLVO 850, vēl ir diezgan daudz braukts ar Hondu CIVIC un SAAB 9000. Nu drusciņ jau ir ar ko salīdzināt. Mazdu vienkārši uzreiz sajūt kā savējo! Ērta, ņipra, labi izjūtama mašīna! Viegli manevrēt, arī uzrāviens pietiekams un gaita viegla! Pār attiecīgo cenu ļoti labi aprīkota. Vidējais patēriņš 9l.
Par to skaļumu - nu nesūdzos pārāk! Nav tik traki, lai gan uzliktas šipotas riepas.
Par bagažnieka vāku - man tad laikam tas pats, ka aukstumā amīši netur. Kad bija pirmais sals un sniegs, autiņš apsniga, tad sniegs pakusa un piesala. Verot bagažnieku domāju, ka tas tā piesalušā ledus dēļ, bet nu laikam jau tā vaina bija amīšos! :-)

pauls 18.marts 2005 12:56
0 0 Atbildēt

remonteties vajag pie veciem artilerijas 5.riktigi speci.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti