Lasītāju pieredze par saviem auto

Mitsubishi Galant 1990 Novērtējums: 8
Loti labs auto (manaa skatiijumaa). Laba vadaamiiba, eerts salons. Vieniigi aizmuguree vietas taa pamaz. Pavajs logu tiiriitaaja paarsleedzeejs- aatri saluuzt. Eerts panelis, labi paarskataams. Manupraat neertaa vietaa novietota aizmugureeja stikla sildiitaaja poga- stuure traucee. Seedeklus varu tikai slaveet- reguleejami dazaados virzienos. Lielaakie truukumi?Taadu nav, vien dazaadi siikumi!Nu bet kur bez taadiem. Autins loti normaals. ar taadu tikai braukt un braukt...
Kasis @ 14.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
Skrobitis 23.decembris 2002 16:22
0 0 Atbildēt

Braucu ar tādu pašu un pilnīgi piekrītu, biki gan hadene klibo, bet to jau uz visiem nevar attiecināt!!! Kur var lēti un labi dabūt rezerves daļas šādam auto un varbūt arī turpat salabot????

tuncis 3.janvāris 2003 15:18
0 0 Atbildēt

Man ir gadu vecāks, šādi tādi sīkumi protams atrodas, bet visā visumā esmu apmierināts.

Dallasa 25.janvāris 2003 20:02
0 0 Atbildēt

Mans Galants baigi ēd eļļu 1 l/1000 km ,klaudz hidrokompensatori, benzīns ziemā 12 l, nāk iekšā ūdens. Diez kas nav.

Daoss 25.februāris 2003 14:56
0 0 Atbildēt

Varu tikai pievienoties Kasim - visumaa labs auto. Jociigi tik, ka ar progresu slaveetajiem japaanjiem ir iesprucis taads vecs motors - ne tev 16v, ne DOHC - vot i pateerins un uzraaviens so so. Pakalejaa loga tiiriitaaja poga arii turpat kur veel atceros bija '82g. Coltam - uz panelja. pa gadu nomainiiju sajuugu, amiisus, vajadzees arii izpuuteeja peedejo liikumu un veicu pilnu pretkorozijas apstraadi. Man nav skaidru zinju - cinkots, necinkots - bet katraa zinjaa surtur ruusa ir. Un veel - ja gribat vest beernu ratinjus - vispirms paarbaudi, vai lien bagazniekaa - jo amiisi jau tur ir preiksaa :).

eljasriima 10.marts 2003 13:42
0 0 Atbildēt

Varu Dallas ieteikt nomainiit bliivsleegus un elja nekur nezudiis manam galantam arii ik meenesi vajadzeeja litru uzliet, bet tagad meenesis ir pagaajis un eljas liimenis praktiski nemainiigs.

kps 28.marts 2003 18:02
0 0 Atbildēt

Auto naf nevainas tikai virzoties ar aatrumu 120 (5-robaa) paliek baigi skaljsh. Elljas bliives ar jau nomainiitas. Salonaa vietas pietiek. Vot kas nepatiik kaarba. Drusku takaa kjeraas sleedzot 2 robaa biezji noklaudz, atpakalj gaitaa biezji neieliekas liidz galam. Navoroti gan ir labi. Visumaa normaals autinjsh tikai saak palikt par vecu.

Haya 15.aprīlis 2003 12:38
0 0 Atbildēt

Piekrītu - auto pat ļoti labs. Braucu ar 1990 gada 1,8 hečbeku jau 4. gadu, sūdzēties nevar (ja kas - arī logu tīrītāja pārslēdzējs ij nedomā lūzt :)). Ritošo laboju iekš Kemi (iespējams, aiz tam arī jālabo daudz retāk, nekā kādā kaktu servī (ne)saskrūvētos poļu brīnumus), Ar Skandi labāk nesasieties, paziņa brīdināja jau mašīnas iegādes dienā (palasot atsauksmes, izrādās - labi vien, ka paklausīju). Šoziem pieleca pat vislielākajā aukstumā ar pirmo piegājienu. Benzīnu ēd normas robežās - pilsētā 9 - 11l, uz štrāses 7,5 (izmēģinājuma brauciens omes stilā), normāli ap 8 - 9l.
Protams, man kā masa gabarīta jaunkundzei, vietas liekas pārpārēm, pat ar pilnībā piekrāmētu mašīnu (mamma, mammas draudzenes, katra uz 80kg, 2 suņi utt). Un tā kā manas prasības pret automašīnu primāri balstās uz manis un bagāžas pēc iespējas kvalitatīvu un drošu transportēšanas iespēju, tad neizjūtu diskomfortu, ja arī nevaru izspiest ar 2. robu līdz 120 km (neesmu gan mēģinājusi :)))

Dainnuks 17.jūnijs 2004 18:33
0 0 Atbildēt

Chau!Juus man varat izpaliidzeet man vajaga Galanta motoru 1.8 karbaraatoru(bendziinieks) 1989-1990 gada ja varat dodat zinu kur to var nopirkt nemu uzreiz!Mans numurs 6320620

cilveecinjsh 14.septembris 2004 18:54
0 0 Atbildēt

nu kopumaa labs auto, dizainiski ar labi izskataas, pasham patiikaas... salonaa vietas ar padaudz, galvenais eerts un sameeraa gliits... tikai viena lieta gan baigi kaitina... vieta kur novietots raadzhinjsh, man kaa garam cilveekam, benjkjis atbiidiits chutna liidz galam, bet lai spaidiitu pogas, jaaliecas uz priekshu, kas rada nelielu diskomfortu, karoch vaacieshos tas viss ir bijis rokas stiepiena attaalumaa...
varu piekrist KPS par kaarbu, par 2 robu un atpakalgaitu, man taa pat notiekaas, bet mazliet atlaizhot sajuugu ieliekaas un viss kaartiibaa...
par probleemaam gruuti spriest, jo braucu tikai dazhus meeneshus, bet cik ieveeroju, ruusas pamaz, shur tur, bet nekas briesmiigs, viss ar smilshpapiiru un baloninju labojams, liidz caurumiem tur veel taalu....
vieniigaas probleemas ir ar karburatoru, auto choks biki gljuchii aukstam motoram, bet domaaju, ka tas pa leetaam naudaam ir labojams..
man ir 1,8 motoriits uz gaazes, nu divinieks buutu biki piemeerotaaks, bet citaadi man patiik, vadaas eerti un uz celja juutos stabili... ar mashiinu kopumaa esu apmierinaats.

Guddee 13.janvāris 2005 14:46
0 0 Atbildēt

Jaa es piekriitu jums mashiina ir eerta, bet aizmugurējiem pamaz vietas,skaists salona dizains,labs salona apgaismojums,elektriskie logji straadaa aatraa rezhiimaa,miiksta braukshanas zinjaa.Man pasham 91. gada izlaidums.Jau 2 meeneshi nebraucu,sadega aizdedzes sadaliitaajam fotoelements un svecees pazuda dzirkstele,nekur nevaru taadu dabuut,jaunu pasuutiiju gaidu jau 3 nedeeljas,jaa es piekriitu rezerves daljas ir gruuti sadabuujamas un pietam daargas,gribeetos iedot pedaali griidaa kaadaa taisnaa posminjaa,bet ko padariisi!Ja sho mashiinu salaboshu uzreiz paardoshu!vajag pieveersties vaacu mashiinaam,tur bez probleemaam!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti