Lasītāju pieredze par saviem auto

Nissan Terrano II 1996 Novērtējums: 8
Terrano II, 1996. gada. 2,7 turbodizelis

Ar masinu esmu apmierinats - nemot vera ka brauksana sanak 70% sosejas un aptuveni 30% mezi , takas, kalni un bezceli.
Pilseta ir normali vadama - parredzamiba ka jau dzipam un ja virsu stav normalas riepas (275/70 R15 Michelins) tad likumos un asos pagriezienos iet ne par matu sliktak ka vieglais.
Rezerves dalas gan dargas - bet jamekle lietotas vai ari pa citiem veikaliem var dabut par normalu cenu.
Problemas kadas man ir - bremzesanas sistemai laiz gaisu kaut kads gaisa kompresors vai kas tamlidzigs - pasutot jaunu nak komplekta ar bunduli bremzu pastiprinataja un maksa kaut kur ap Ls 400 laikam (lietotu nevar nekur Riga dabut).
Izputejs izpuvis - bet tas japerk lietots.
Par ritoso dalu - nomainiju paris gumijas un atrestaureju centralo stures stieni un tagat pec 6 menesiem nekas nav nobiris.
Motors - tas ir labais. Iet loti labi, raviens ir pamatigs, gan pilseta ar vinu pedejais nepaliksi gan ari necelos jauda pietiek pilniba. Max atrums ko no vina var dabut ara - lidz 150 km/h.
Kuzovu esmu pacelis uz augsu - lidz sim ne mezos ne ari uz balkiem vispar nav neko keris.
Bezceliem cauri iet labi - vienigais jarekinas ka visi bamperi ir plastmasas un ja bus kads lielaks celms vai sakne var atstat kadu plastmasu tur.
neitralais @ 5.februāris 2004 0:00
Visi komentāri
 
jupcis 6.februāris 2004 12:04
0 0 Atbildēt

Tevi ar tik plataam riepaam pa asfalta riseem nemeetaa? Man arii staav 275R15 juut katru neliidzenumu un pelki..

neitralais 6.februāris 2004 13:13
0 0 Atbildēt

Mazliet staiga, bet nekot vera musu celu kvalitati labak ir ja plataka - ir ceriba ka netrapis bedre viss ritenis un ari ritoso dalu ta neizdauzis.
Ja precizi pa risem trapa - bisku nostaiga, bet ne vairak ka citam masinam kuras ir bijusas. Varbut uzmet aci saversei - ja stipri staiga vai ari tas var but atkarigs no ta kadi tev diski.

jupcis 6.februāris 2004 23:23
0 0 Atbildēt

Savirze skaidra lieta, ka jāpāarbauda, bet es īsti nesapratu kāds "staigāšanai" sakars ar diskiem?

neitralais 9.februāris 2004 14:13
0 0 Atbildēt

Mana servisa veci teica sekojoso - esot kaut kadi orginalie diski kuri nav ar izliekumu uz aru bet gluzi otradi - uz ieksu - tatad sanak ka skersbaze tev sasurinas un lidz ar to nemot vera a/m augstumu vins uz cela klust daudz nestabilaks.
Man ar stav orginalie, bet ipasu staigasanu ka jau teicu nejutu. Uz vasaru vajadzetu paskatities kadus lietos uz 16 vai 17 R. Tev nav pieredze kadu izmeru var dabut ieksa normali?

neitralais 9.februāris 2004 14:21
0 0 Atbildēt

Varbut zini kam vajag jumta prozektorus 4 gab. kopa ar turetaju? Var ari nemt pa diviem.

jupcis 10.februāris 2004 10:56
0 0 Atbildēt

Zinu, ka 16 collīgie der mierīgi, bet, kas tev tie par jumta prozektoriem, kā stiprinās, cik maksā?

Lat74 10.februāris 2004 15:09
0 0 Atbildēt

es ar par šādu štukoju ,, tā īsti nesapratu tev ir garā versija vai īsā? un kāds ir vidējais devielas patēriņš? ( vai reāli atmaksājas pirkt šādu dīzeli? ) vai esi apmierināts ar salona apdari?,,vai plastmasas negrab?
Paldies.

neitralais 10.februāris 2004 17:26
0 0 Atbildēt

To jupcis;

16 colu zinu ka iet, bet kadas riepas uz tiem var dabut? jo man ir skumja pieredze ka gribeju nemt 16R 275 pilna augstuma (pirms tam laikam bij stavejusas uz landcrusera vai patrola) aizvedu uz servisu tur veci labu laiku merija skatija kasija pakausus un beigas teica ka nav ideju - priekseja bampers plastmasa maisa.
Prozektori ir nikeletie diezgan palieli 4 gb. stiprinas pie jumta turekla. Tureklis ir tads pats ka standarta jumta stiprinajumi. Iedod mailu - aizsutisu bildes. par cenu var runat.

neitralais 10.februāris 2004 17:33
0 0 Atbildēt

To Lat 74;

Man ir gara versija 5durvjnieks,
ietilpiba ir laba vienigi problema ir sekojosa-kad noloca 2 sedeklu pari neveidojas taisna gride bet sanak tads ka iedobums par 10-14 cm zemak par aizmuguri - ja planot gulet tad bus diezgan neparocigi.
Degvielas paterins ir min. 9l max lidz 11 l , bet nemot vera ka max paterins ir ar ieslegtu qatru vai pezeminato vai ari braucot pa pilsetu ar qatru un vel nemot vera ka neesmu lens braucejs.
salons - diezgan praktisks izvietojums visiem pricendaliem, apdare-plastmasa un drebe bet nemot vera ka si masina man tada ka visurbrauksanai paredzeta esmu pamierinats.
Plastmasas mazliet grabeja bet servisas savacos stiprinajumus durvim un apsuvumiem ko vajadzeja nomainiju un praktiski nav nekada skana.
Tikai rekomendeju-savlaicigi atrast servisu kur mak sis masinas taisit, jo cita vieta veci nezin "knifus" un uz TBF tacu nebrauksi...

audi90 15.decembris 2006 13:31
0 0 Atbildēt

UZRAKSTIET KUR IE TIE LABIE SERVISI RĪGĀ KUR LABI REMONTĒ TERĀŅUS UN VĒL GRIBĒTOS ZINĀT KUR DABŪT LABAS REZ. DAĻAS..
normunds35@inbox

būšu pateicīgs

ak jā kas ar tām trubām(ķengurķērājiem) viņas token jāņem nost vai tas ir tikai projektā???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti