Lasītāju pieredze par saviem auto

Suzuki Grand Vitara 1999 Novērtējums: 9
par to cenu cik tada mashina masa, citu dzipu nenopirkt.
dzips ir pa istam dzips, nevis ka daudzi saka parketnieks - tam ir ramis, sasledzmas 4x4, pazeminatais. visa kopuma mashina laba, bez sudzibam un ipasham problemam. patiesham ka jau viens ieprieksh bija rakstijis, ja riepas ir platakas neka paredzets pec gramatinjas, mashina kljust nestabila, uz celja raujas uz visam pusem. caur neceljiem iet baigi labi. degvielu tere (man bija 2l benzins 4cil) nu videji visi 12l/100km, pa pilsetu 14l/100km, gramata protams rakstits mazak (janjem vera vasara gaismas+kondicionieris & ziema gaismas +4x4). auto nav nekads skrejamais, atri nav ieteicams braukt (max 120km/h) - nav droshibas sajuta. rezume sakot, ja kads grib sedet augstak neka vieglaja & braukt kur deguns rada mashina ir iisat. garos gabalos neder, atri braukt neder.
g @ 25.februāris 2004 0:00
Visi komentāri
 
Modricimus 26.februāris 2004 0:20
0 0 Atbildēt

Nez ar taadu parketnieku seenjot var aizlaist???

ministrs 29.jūlijs 2004 22:38
0 0 Atbildēt

Kā reizi esmu tādam uzlicis aci, simpātisks no skata, pa pilsētu varētu būt jauka braukšana, uz copi un medībās arī! Neslikti būtu tieši dīzeli dabūt, lai mežā var lustīgāk laist pie zemiem apgriezieniem un att. griezes mom. Ja vel kādam ir, pastāstiet, ceru ka nav sliktāks par ņivu!:))

g 5.septembris 2004 14:28
0 0 Atbildēt

ja kads tadu autinju grib pirkt, iesaku meklet tomer 2.5 v6. jutami jaudigaks un patikamaks braukshanaa... degvielas paterinsh lidzigs ka 2litrigajam. Baigi jauzmanas vai nav bijis sists. Visi autinji kam ramis apaksha ja ir dabujis belzienu baigi liela iespeja ka buus skibs. Tad bus pakalja, vilks uz visam pusem, liksies nestabils....
tur tas jautajums par to kaa pa neceljiem braucas - ljoti labi. Ja normalas riepas, sasledz uz pazeminato 4x4 un dod tik virsuuu....
gadu nobraucu, gan shoseja gan reizem pa kadiem krumiem - ne santimu neieliku. sanak ka diezgan izturigs.

Gints 15.oktobris 2004 13:51
0 0 Atbildēt

Ideals autins esu nobraucis pirmaja gada 70000 km nekadu remontu. Medibas iet ka zvers. Ja ar sito nevar tad tikai ar bobiku.

ozo 22.oktobris 2004 18:55
0 0 Atbildēt

Savāds cilveks tu esi ja saki ka nav parketnieks. Beidz nu citu piemeru parketniekam neatradisi un esmu redzejis so auto ar 1.6 dzineju nu kas tad tas par dzipu???

Cap 9.novembris 2004 15:08
0 0 Atbildēt

Nu ja kāds tiešām grib klasificēt Vitaru kā parketnieku, tad viņš neko no džipiem nesaprot. Jo tieši uz "parketa" (šosejas) tas bacils uzvedās sliktāk, bet bezceļos iet labi. Ja kāds netic - salīdziniet ar Grand Čeroku, abos režīmos, tad pastāstiet, kurš no viņiem iraparketnieks.

PS Džips/parketnieks sadalījums ir atkarīgs nevis no motora tilpuma un bundžas lieluma, bet gan no konstrukcijas un auto uzvedības dažādos apstākļos.

PPS Varūt arī Samurajs ir parketnieks? :D

juris 30.jūnijs 2005 18:57
0 0 Atbildēt

Vitara ir reals dzips pats nesen nopirku galig jaunu 2005 gada ar tris durvim 1.6i, braucu medibas regulari nu ar nivu nevar salidzinat iet ka zvers paterins ari nav liels super masina

fffffff 30.jūnijs 2005 19:02
0 0 Atbildēt

ozo ir galigs losis neka nesaprot un kautko dirs butu labak paklusejis ja nejedz no masinam tad ta ari saki. 1.6L motors ir tikai trisdurvjniekam kam ir maza massa un tas ir pilnigi pietiekams un pat vel vairak. Pats esmu braucis ar trisduvjnieku un atsauksmae ir tikai tas labakas.

Anzela 17.maijs 2007 11:08
0 0 Atbildēt

Ja kads grib nopirk Grand Vitaru, luudzu neperciet salona "Lauren motors"!!!!!! Es nopirku pusgadu atpakaļ Vitaru un viens eezelis ieskrēja man saanos, tad es pieteicos taisiit mašiinu sava salonaa, man bija saburziitas durvis. BTA apstiprinaaja taami ka durvis tiek mainiitas uz pilniigi jaunaam, bet Lauren Motors mani apčakareeja, un veel suudiigi nokrasoja!!!!!!!!!!!!!!! Un vel man man peec pirmas TO iedegas "gaazes sadales lampinja"! - vinji pilniigi neko nejiedz no elektronikas, es jau 6 reizi braucu uz salonu lai noskaidrotu kas tas ir, bet vinji saka ka es nepareizaja benzintanka uzpildos!!!!!! Es aizbraucu uz citu salonu un vinji pateica ka Lauren motors kad skatiijas pirmo reizi tad salauza kaut kaadu sensoru uz kura nav garantijas!!!! Vot taadi eezelji tur straada!!!!!!!!!! Bet mashiina ir laba, man ir 2,0 benzins, protaams nav vinja no tiem aatrajiem, bet neviens arii nesaka ka vinja ir sportiska, zato ljoti ekonomiska un pasakiet luudzu kur mums te Latvijaa iipashi var dziities?!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti