Lasītāju pieredze par saviem auto

Fiat Uno 70 1984 Novērtējums: 5
Taatad 1,3l, 70 ZS, 5- pakaapju manuaalaa kaarba. Nekaadu extru, nekaadas elektronikas, karburators, rokas choks, virsbuuve 5- duvju hechbeks ar 5 (teoreetiski) vietaam.

Nopirku 1994. g. ar tipiskajiem 140 000 uz spidometra, tiesa gan, shoreiz bez bleediibaam, jo labi paziistu paardeveeju un zinu, kaadu vinjsh to auto dabuuja.
Kad 2000. g. biju nobraucis 130 000 km (kopeejais noskreejiens 270 000 km) beidzot nevareeju iziet TA, jo paaraak teceeja ella no motora (klokvaarpstas bliivsleegs). Noplîsa arii 2. aatruma sinhronizators, saaka uudens gar stiliem naakt salonaa. Un taa - shim auto nu jau ir cits iipashnieks. Un reizeem pat brauc. Tiesa gan, TA nav izieta veel joprojaam.

Mainiits no lielaam lietaam sajuugs komplektaa, visi amortinji, prieksheejai piekarei 1 apaksheejais plaukts, stuures pirksti vairaakas reizes (s- di traapiijaas), galvenaa bremzhu cilindra manzhetes, termostats, pakaljeejais logs.

Kas patika - augsts, taapeec vareeja braukt seenjot, reizeem sajuuta, ka seedi dzipaa, pa sniegu gaaja kaa tanks. Ja arii kaut kur ieseedaas, ar rokaam vareeja iznest (850 kg). Iekshaa daudz vairaak vietas, kaa no aara izskataas. Tad veel ar mazo lauksaimnieciibu nodarbojos, 6 kastes kartupelju ieliku elementaari : )

Kas nepatika - viegla pakalja, tieksme uz liikumiem griezties rinkjii (ziemaa), shvaka sildiishana (itaalji, galu galaa), ruusa (paarmetinaaju duvis, griidu, pat prieksheejos lonzheronus). Cieta piekare, kaut gan labums arii no taa - pa lauku celjiem nesita cauri.

Ja kaadam lauciniekam vajag auto kartupelju grozu vadaashanai un seenees braukshanai - iesaku. Bet metinaataaju jau laikus jaasameklee : )
karlisi @ 15.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
zapriba 20.decembris 2002 10:47
0 0 Atbildēt

Man savulaik bija uno,87.g.1,1l,60zs.Braucu 4gadus,nobraucu apm.130000.Manas atsauksmes ir ļoti līdzīgas.Kamēr mašinīte gāja,tikmēr biju ļoti apmierināts-braucu pārsvarā pa Rīgu,viegli manevrēt,noparkoties.Manas problēmas bija ar elektroniku(komutators) un karburatoru,jo tas bija pārejas modelis un'šrotā nevarēja tādu piemeklēt.Esmu vedis pustonnu mašinā+pustonnu piekabē ar 100 km/h.Aŗi man 2.ātruma sinhronizators noplīsa gandrīz uzreiz,bet braucu tāpat.Vispār atmiņas sliktas nav par fiatiņu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti