Lasītāju pieredze par saviem auto

Subaru OUTBACK 2.5 2002 Novērtējums: 9
Jaa, palasot citu marku piedzivojumus naakas secinaat ka Subars ir gandriiz ideaals. Man tagad 72 000 un neatceros nekaadu nopietnu probleemu.

Servisi padaargi, bet laikam taapeec nav nekaadu citu probleemu. Benziinu eed normaali, kaadi 10 litri aarpus pilseetas, ja netrako. Salons paskals un amortizatori pacieti, bet netraucee. Vieta salonaa pietiek visam, tikai vadiitaajam ir pasvaki. Audio nevisai, bet ja traucee var ielikt ko- vien- gribas

Pa lauku celiem var braukt tikpat aatri cik pa asfaltu, 90 graadu liikumu uz grants cela ar 60-70km/h iznem bez nekaadam probleemaam un izsliideesanas. Blakusseedeetaaji parasti grib piespraadzeeties ar savu un manu jostu reizee, jo rallijs sanaak pamatiigs : -) Man nepatiik ralliji, bet ar sito auto savaadaak braukt ir gruuti. Dublos un sniegaa iestidzis neesmu.

Kopsavilkumaa: ja vajag visurgaajeeju pilseetai un laukiem, praktisku, bez ekstraam un var atlauties iziet subara teh. apskates ik peec 12 500 km - loti labs auto.

P. S. gandriiz aizmirsu - priekseejie lukturi nemazgaajas, tas ir diezgan caabiski, biju pieradis pie Volvo eertiibaam. Taa ka ja naktii iznaak izbraukt no meza, jaaiet lukturi tiiriit.
edzis @ 2.jūlijs 2004 0:00
Visi komentāri
 
drRD 2.jūlijs 2004 12:43
0 0 Atbildēt

Viņam takš 'apkatka' nav beigusies, pabrauc ilgāk tad redzēsi kur nauda paliek.

hercules 27.jūlijs 2005 12:41
0 0 Atbildēt

Mēsls riktīgs, man ir bijušas 3 Outback paaudzes (visas pirktas jaunas) un visas nav izturējušas garantijas laiku. Nākamais būs AUDI Allroad.

Typer 20.marts 2007 16:32
0 0 Atbildēt

Par Subaru 2 paaudzi Tev piekrītu. Bet pirms ņem Audi Allroad padomā - ir bijušas divas rūgtas pieredzes!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti