Lasītāju pieredze par saviem auto

Mazda mx3 1994 Novērtējums: 8
Tgad par MX - 3 izteiksos es.... :)


Tagad tads iss stasts par to ka man gaja....

Bija tada situacija, ka ilgi ilgi mekleju. Kads gads laikam bija pagajis. Vislaik kaut kas neapmierinaja. Divreiz biju atmetis ar roku un domaju janem kas ir un miers. Laikam jau idealu neatradisu. Baigais retums bija taja laika - jaunaka par 94. gadu. Manas prasibas bija - 1.8 V6 24v dzinejs, jaunaka par vismaz 94. gada modelis. jo salons daudz modernaks un sedekli ertaki, obligati vajadzeja kondicionieri, Bija jabut lietajiem diskiem nevis ar kautkadiem kalpakiem. Un noteikti ar visiem prieksejie un pakalejiem antisparniem, un velams bija ne sarkana.

Pirmo reizi, kad atmetu ar roku - biju iemaksajis kilu un nu nakosa diena brauksu maksat parejo. Pienaca nakama diena un nu es ar nadu dodos pirkt, bet kad atbraucu masinas vairs nav. Kretini atdeva naudu un teica sorry. Bet nu tas ta. Mekleju atkal kadi 2 menesi pagaja. Nu nevar atrast tadu ka gribas. Mekeju pa vaciju ieks www. mobile. de bet nevareju atrast labu par pienemamu cenu. Biju atradis Talsos vienu visas prasibas sakrita, bet vecais modelis. Nodomaju ka jamen kamer vel ir tada. Pirms brauksanas izdomaju iebraukt vel Maskavas ielas placos iemes aci. Un skatos ja vienu parko laukuma. Ir viss baigi forsi. Cena bija nedaudz lielaka ka biju planojis, bet izdomaju nav ko domat. Fiksi uz banku pec naudas un janem ciet.

Nopirkts ir , viss super, vel tik jatiek vala no vecas masinas, janoperk ziemas riepas un metala diski.

Ta pagaja 1 menesis, kad viena 5dienas vakara jabrauc majas, bet nekadu dzivibas pazimju. Pat negriez. Meginajam ievilt.. nu neka. Nebija krokodili lai piepipetu. Izsaucu LAMB lai ved uz servisu. Un tad sakas murgs uz 3 menesiem. Izradas zobsiksna bija nokritusi - motors izmetams. Ka izradijas skriemelis bija ielimets ar svekjiem un liiks. Un tad nu pec 3 menesiem izdevas atrast citu dzineju. Ka izradijas tagad man ir labaks neka tas kas bija. Tas prieks izmaksaja 600 Ls un veselu kaudzi beigtu nervu....


Secinajums viens - pirms atdod naudu par masinu obligati aizved vinu uz servisu, lai puikas parbauda vai viss kartiba par spiti tam, ka viss izskatas ideala stavokli.

Bet nu par citam lietam runajot.

Paterins - jauktais rezims 70 % pa Rigu un 30 % uz Jurmalas trases sanak 10 L/100km. Tikai uz trases videji braucot uz 120-130 km/h 8.33 L/100km ar 40l nobraucu 480 km ar ieslegtu kondicionieri. Par ziemas paterinu neko nevaru pateikt, jo tie 3 menesi kamer mekleju jauno dzineju iekrita tiesi ziemas menesos....

Par remontesanu tiesam jasaka tas labakais. Pa gadu nekas nav bijis jataisa. Tikai Sharnirs janomaina, kas maksaja 24 Ls ieks KEMI servisa. Vairak neko neesmu taisijis... tiesam labi..

Brauksana - komforts limeni. Super erti sedekli. Parredzamiba pa logiem un spoguliem teicama.

Nepatik viena lieta - troskni. Salona loti labi dzird troksnus no dzineja un ari no arpuses. Tiesi lietainaja laika loti labi var dzirdet to snakonu, kas ir zem masinas, bet loti labi dzird ari visus parejos troksnus.

Viena lieta, kas trauce atstat masinu pa nakti kaut kur kur pagadas. Baigi zog prieksejos pagriezienu lukturus. Vienreiz nozaga. Sadarbiba ar servisu izdevas no apdrosinatajiem dabut naudu tik daudz lai es neko del tas zadzibas nezaudetu. Lai vinus nezagtu vajag kaut ka cinities vajag nopirkt skruves, ar ko pieskruvet tos lukturus, tadas kuras ar parasto skruvjgriezi vai krustinu nevar izskruvet vai kaut ko citu peimeram katru vakaru un ritu skruvet ara un tad atkal ieksa.

Par tjuningu runajot - tiesam masina padodas tjuningam loti labi. Ja kadam interese man ir daudz bildes un linki kur var pasutit visko mx3 tjuningam. No bildem var smelties idejas un pasutit tadu pasu bamperi ari kada no Latvijas tjuninga kantoriem.

Jancuks
janisr@kalnozols. com
 
Jancuks @ 20.septembris 2004 0:00
Visi komentāri
 
arba 20.septembris 2004 20:03
0 0 Atbildēt

Izlasīju un nesapratu , nopirka tādu vai pats roku pielika ?

Laiks 20.septembris 2004 20:03
0 0 Atbildēt

Kaadeelj citu auto bildes ir saseedinaatas ?? ;)

arba 20.septembris 2004 20:07
0 0 Atbildēt

Tās nav viņa bildes?
Pavisam jauki
Publisks fui

Jancuks 21.septembris 2004 9:24
0 0 Atbildēt

Dargie iAuto lasitaji!

Es sis bildes ieliku tikai informativi, lai cilveki var redzet cik lielas iespejas paveras sis masinas tjuningam.
Ne reizi neesu teicis ka bildes redzama masina ir mana.

Es planoju savu masinu tjunet un tapec rakajos pa i-netu, lai redzetu, ko cilveki pasaule jau ir paveikusi saja sakara.

velreiz atkartoju - bildes redzama masina nav mana. Tas bildes ir no tris dazadam masinam.

one_dime 23.septembris 2004 15:37
0 0 Atbildēt

Raksti:
Brauksana - komforts limeni. Super erti sedekli. Parredzamiba pa logiem un spoguliem teicama.
Nepatik viena lieta - troskni. Salona loti labi dzird troksnus no dzineja un ari no arpuses.

Divaini :) Kas ietilpst tajaa vardaa "komforts"?

Jancuks 24.septembris 2004 8:20
0 0 Atbildēt

nu isak sakot - ja butu labaka skanas izolacija, tad butu ideali....

vecis 27.septembris 2004 18:16
0 0 Atbildēt

cik saprotu par pamatu salona apdarei tika ņemts elektromobilis no karuseļiem,nu tie kas ar tam garajam antenam pa ovālu braukā,nu ja šim ari antenu un uz elektrodromu

Janusex 12.oktobris 2004 16:45
0 0 Atbildēt

Ja, bet man ka iesacejai, vai ir tadu verts pirkt, vai ne ?

ozo 22.oktobris 2004 18:45
0 0 Atbildēt

Pasaki ka tas ir tavas bildes un no manīm birs lamu vārdu jūra!!!

loliks 2.novembris 2004 21:13
0 0 Atbildēt

Help, profesionaali, ludzu padomu :)! Veelos pirkt mx3' 95 g., 1.6 motors , automatiska karba, 150000 km .. Kam man ipasi butu japievers uzmanibu skatoties masinu un ko palugt, lai rupigak parbauda servisaa ?

Jancuks 8.novembris 2004 13:14
0 0 Atbildēt

To OZO. Vai tad es ar kaut vienu vardu esu teicis, ka tas ir manas masinas bildes? Pirms saki savu sakamo, izlasi visu tekstu un tad vari teret savu un manu laiku, rakstot bezjedzigus komentarus...... Un lai tev butu iemesls pagraizit zobus, varu pateikt, ka manas masinas salons izskatas jau stipri lidzigi tam kads bilde, ja konkretak tad panelis ir tiesi tads un tur nav vajadziga liela maksla, lai to panaktu. Izjaukt paneli un kokrasot, pasutit krasainas plevites spidometram un tahometram ar nav liela maksla.....

Un tu jau nu vareji izdomat kadu originalaku niku.....

Azy... 24.septembris 2005 15:30
0 0 Atbildēt

vari iedot linkus par MX3 tuning?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti