Lasītāju pieredze par saviem auto

Honda II Prelude 1987 Novērtējums: 8
Nedaudz vairak ka gadu braucu ar 87. gada II Preludi (ar pumpu un kapota) 2,0 i 16V. Plusi: Shi tipa Preludes Rigaa (LV) ir ljoti dazjas, vismaz esi savadaks; Motora un svara attiecibas dod labu uzravienu, bez problemam esi 1. ara no zalja un vinmer ir rezerve uzravienam apdzenot; Stuures pastiprinatajs, laba paaredzamiba, elektriskie logi, luuka - tas ir gan eertiba, gan viegla vadamiba; Aizmugures atzvelte nolokama - ta ielaizjot bagaznieku salonaa - esmu vedis pat 4- durvju skapi savaa Hondaa; Japanju kvalitate runa pati par sevi.
Minusi: Ar ruusu arkaas jacinas, uudens tiek bagazniekaa (korkjis jaizrauj gridaa, vai jaaiztira), uudens tiek ari salona zem gridas apshuvuma dazkart; Rez. daljas shrotos gruuti atrast, japasuta lai ved no Holandes; Aizmugureja sedekli vieta vien sunim, pasazjieriem naakas galvu pieliekt un saspiesties; Ta ka sedeshana ir "uz gridas" - tad nelidzens vai grants celjsh nozimee troksni.

Padomi:
1) Ja domajat ka aizmugures suports aigajis ciet - tad vainiga ir rocenes trosiite - izkustiniet to, ieelojiet un aidaa.
2) Ja jauda saak zust - iztiriet degvielas suknim gumijas konusinju no smiltiim, suuknis ir aarejais, atrodas ~ zem vaditaja sedeklja, zem gridas.
3) Ja ventilacija dumpojas - parbaudiet vai nav vakuma zudumi caurulites kas nak no Inzektora bloka.

/Prelude/
www. hondaclub. lv
Prelude @ 15.novembris 2002 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti