Lasītāju pieredze par saviem auto

Volvo s40 2000 Novērtējums: 9
Nu tad tā... papildinot jau iepriekšējo stāstu varu uzrakstīt par vēl vienu Volvo brāli S40.
Modelis vel ir pirms feislifta(vizulalajiem uzlabojumiem), kas naca laikam sakot ar 00'gada beigām. No tā zaudējums ir tas, ka nav dzidrinātā optika&plastmasas zem buferiem ir vecā tipa, kas mīl nokrist, ja tām ir saskarse ar kaut ko.
Sedans, noskrējiens ap 100'000, pirkta no nulles "musa motors", kur arī izietas visas apkopes, bet tagad gan priekšroka tiek "autostars", motors 1,8L.

Laikam jāsāk ar labām lietām:
+)daudz ekstras (klimats,4elektro logi, kruīzkontole.... );
+)tiešām laba ekonomijas un jaudas attiecība 1.8L ar +/- 125z/s. Patēriņš: pilsēta 10L un shoseja ap 7,5L braucot nemaz ne "sēņojot";
+)izturīga - ir gadījušies dažādi misēkļi, bet rezultāts ir bijis tiešām iepriecinošs!
+)manuprāt kvalitatīvi nostrādāts salons un ļoti ērti krēsli - var nobraukt garus gabalus ar patiesu baudu;
+)zagļu vidū nepopulāra (tfu, tfu, tfu... )
+)daudz dažādu patīkamu sīkumu, kas atvieglo dzīvi un padara ikdienu vienkāršāku (piemēram: savilkšanas siksna un tikliņš, lādītes bagāžnieka nodalījumā)
+)borta dators(uzrāda: pašreizējo benzīna patēriņu;kilometrus, cik var nobraukt līdz bāka ir tukša- strādā tiešam kā pulkstenis; signāla brīdinātājs, kad pārsniegti uzstādītie km/h, vidējais benzīna parētiņš uz pēdējo uzstādīto tripu; āra tempratūta.... )

Katram kokam divi gali:
- )dārgas rezerves daļas;
- )nav rokas balsta starp priekšējiem sēdekļiem;
- )bieži mīl izdegt dažādas lampiņas;
- )normāla pārvietošanās iespējama 4 cilvēkiem 2+2, jo 2+3 ir jau apgrūtināta dēļ šaurības&saspiestības, bet mazus gabalos tas ir iespējams;
- )nav metālikas krāsas, tādeļ izskatās mazliet nobružāts
- )diezgan smags&zems, kas ziemas apstākļos nebūt nav piemērots piesnigušiem lauku ceļiem.
- )par savu cenu vienmēr var vēlēties vairāk(tādēļ arī vērtējums nav 10!)
Domājam ka vēl kādi pāris gadi šis auto būs jāpatur lietojumā, bet kad būs sasniegti 150'000km nobraukums, labāk laikam meklēt kaut ko svaigāku, dēļ remota izmaksām, ko vērtīgāk ir ieguldīt jaunā auto.
Auto nekad nav pievīlis un domājams, ka arī nākamais būs Volvo markas, drošvien S60, jo lielāks, bet gandrīz par to pašu cenu kā S40!
Kādēļ tieši Volvo(?): neuzkrītošs, bet manuprāt moderns, uzticams, funkcionāls, drošs un piemērots mūsu klimatiskajiem apstākļiem.
Šis ir auto ar kuru neizlec, bet vienkārš izbaudu braucienu.
Kartam savs braucamais... lai visiem veiksmīga diena: )
caspers007 @ 24.janvāris 2005 0:00
Visi komentāri
 
muudzis 24.janvāris 2005 16:45
0 0 Atbildēt

malacis tu ar svu rakstu golfu2 uz otru lapu aizmeti apsveicu.

nazis 25.janvāris 2005 8:39
0 0 Atbildēt

Vai S60, vai RENUALT LAGUNA - abi vārīti vienā katlā, bet otrais tomēr ir lētāks - arī servisā, dēļ cenu katalogiem. Pie tam, franču auto nav nemaz tik slikti, kā vairums domā, galvenais ir - sabiedrības attieksme.Tagad visi ražotāji izmanto vadošo firmu detaļas, elektroniku utt. Jautājums ir salikšanas kvalitātē un salona apdares materiālos.

Qued 25.janvāris 2005 9:14
0 0 Atbildēt

Būtu bijis forši, ja būtu pieminēts, kas tad šitam zvēram bija jāremontē. A tā riņķī un apkārt - rezerves daļas dārgas, labāk remontēšanas naudu ieguldīt jaunā auto... Plz?

74 2.februāris 2005 11:07
0 0 Atbildēt

mums gan bija roku balsts. + ērti sēdēt arī aizmugurē. mīnusi - daudzi sūdzējās ka paliek sūdīgi no salona smakas. :)

crash 16.februāris 2005 16:12
0 0 Atbildēt

Nu tu gan iebrauci S60 un Laguna ir pilniigi divas atshkjiriigas lietas... S40 veel ar reni ir kaut kas kopiigs nu alielajiem modeljiem gan nav...

Einaars 11.augusts 2005 23:02
0 0 Atbildēt

Tajau ljoti labs un izturiigs, par taam lampinjaam taisniiba ik pa laikam izdeg man liekas eerts un ljoti labi turas uz celjs ir gadiijies braukt uz 210km/h un nesuudzos
Ir viena probleema sabruka atrumkaarba peec nepilna gada lietoshanas ne krikskeja ne grabeeja te peksni cix un viss veletos atras lietotu bet paslaik nekur nepiedavaajaas. Esmu braucis ar 3-jiem s40 visiem gruti liekaaas 1-majaa atrumaa bet kad pieshaujaaas nav ne vainas ja var kads ar karbu paliidzeet tad zvanat 9730888
1,8 16v benzins.

kalle 27.aprīlis 2006 23:12
0 0 Atbildēt

Tiešām tāda reklāma vien ir:( buutu veel, kaads iipashnieks aprakstiijis neizturiigaakaas vainas. ritoshaa? eljas nopluude? motora defekti?utt. nevis lampinjas jaamaina. uz teim 100.000 teh. apskates izieshana. Rezerves dalju saliidzinaajums ar citas markas auto?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti