Lasītāju pieredze par saviem auto

Mercedes w123 300D 1981 Novērtējums: 8
Par šī auto īpašnieku es kļuvu pagaišgad vasarā, kad tēvs bij nolēmis ņemt jaunāku un lielāku mercedesu. Manās rokās viņš nonāca jau diezan labās rokās. Vislielākā problēma ar tik vecu MB ir tas ka viņš to vien dara kā rūsē! Bet vispārējais turas godam. Šinī MB man patīk tas ja vienreiz kārtīgi sataisi tad bez raizēm vari braukt veselu gadu un varbūt pat vairāk! Detaļas ir samērā viegli dabūnamas jaunas un lietotas.
Vislielākais plus, kas šim MB ir viņa lielais salons un komfortablā braukšana! Braucot ar MB jūtos kā kuģī, bet tas nenozīmē, ka viņš nevar normāli uzņemt ātrumu. Kaut arī viņš ir liels pēc gabarītiem viņš ir pietiekami manevrēt spējīgs! Man patīk šī MB stūres pastiprinātājs pat nokalpojot 24 gadus tas darbojas nevainojami! Stūri grozot rodas tāda sajūta, ka stūre nebūtu nemaz pievienota. Šim MB ir tik daudz + ka es pat visu nevaru aprakstīt tad tas man aizņemtu daudz laika!
Tagad kad viņš ir nonacis manas rokās tiek piestrādāts pie vizuālā kā arī tiek uzlabota ritošā daļa. Patēriņs šim mercedesam ir vidēji 9l uz 100km ziemā bišķi vairāk! Ritošā ir ļoti izturīga ilgkalpojoša.
 
Holokous @ 9.marts 2005 0:00
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Holokous 14.marts 2005 16:26
1 0 Atbildēt

Meklē ss.lv vai reklamā! cenas ir visdažādākās!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti