Lasītāju pieredze par saviem auto

Volkswagen Passat 1982 Novērtējums: 9
Tiku es padziits no Dzimtenes 12 gadus atpakalj. Dzimis biju sarkans.. kaa Ferrari, bet turki mani partaisiija par zalji/peleeku metaaliku. Viss jau buutu labi ja sur tur kur atleca/atsita kraasu nespiidetu sarkana cauri. motoriits man atbraucot pie jums bija 1,6 karburators. no ekstraam varu mineet ka bija visi 4 logu paceelaaji un durvis bij aizsleedzamas.

Dziives laikaa tika mainiitas nodilusjaas detaljas. kaa arii vienreiz tiku ne pajokam laapiits- metinaats un kraasots.

Savaa dziivee esmu saticies ar stirnu uz celja... stirna izsita man abas acis... un nedaudz saociija motora paarsegu. Saimnieks teica ka galja bija garsiiga...

un tad kaadu laiku atpakalj manaa motoraa vairs nemainiija ne elju, ne filtru... laikam taapeec ka man saaka ljoti garsjot elja un aatraak par 80 km/h vairs nespeeju paskriet... nebija man vairs jauniibas speeka. taa es dziivoju 2 gadi, gods kam gods ar elju gan vienmeer biju apgaadaats un nekad man vinjas netruuka. gadaa caurmeeraa mani nodzina saimnieks par 60. ooo vecaaku vismaz. preciizi nepateiksju jo extraas nebija spidometrs kas darbojaas...

visu savu muuzju esmu bijis noslogots par 150%. ir bijis uz slidena lauku celja ka pret kalnu neesmu speejis raapties, jo aizmugure taa piekrauta... ka priekseejie ritenji knapi skaras pie celja... un bija laiks kad veel ziemas riepas nebija obligaatas... tiesa bij reiz jaamaina viss aizmugures tilts.. laikam biju paarlaadeets... bijis.

2 gadi atpakalj ieguvu jaunu dveeseliiti 1.8 litri monosprici(pa 50 ls)... kuras vietaa uzlika karburatoru no vecaa motora.

un nu jau pusgadu kaa man atkal motoraa nemaina ne elju ne filtru. visu laiku TA izgaaju bez aizkjersanaas, ar nelieliem aizraadiijumiem. Sogad noleema vairs TA neiet, bet vest uz maaju no meza malku...

esmu bijis saimniekam pabeerna lomaa, bet kalpoju gods godam. Saimnieks mans zemnieks un maiziite vinjam ir smaga un es vinjam centos paliidzeet kaa speeju.

nu mana vietaa ir cits , drosji ka mans braalis. un no exxtraam ir spidometrs kas darbojas un stuures pastiprinaataajs un pagaidaam straadaa visi logu paceelaaji un sleedzenes. vinjam noveelu kalpot tik pat uzciitigi.

staats nav izdomaats, par visu pat nav pastaastiits. avaarijaas nekad nebiju iekljuvies... es neskaitu nabaga stirninju...
artv @ 15.maijs 2005 0:00
Visi komentāri
 
Pohas 15.maijs 2005 21:04
0 0 Atbildēt

kaut kaads murgs.
par ko 9 balles taa arii nesaprotu

zuze 15.maijs 2005 23:16
0 0 Atbildēt

labs - buusi rakstnieks. man bija interesanti, paldies

sandis_ur 16.maijs 2005 10:01
0 0 Atbildēt

Palika zeel pasaatinja, nabadzinjam taada gruuta dzive. Ipaasniekiem vajadzet atnjemt iipasnieku tiesiibas. Lasot skumjo staastu gandriz apraudaajos.

stirnubuks 16.maijs 2005 10:20
0 0 Atbildēt

Nez vai šis ,,saimnieks,, pret savu suni arī izturās tāpat kā pret savu auto?,,Spīdoša doma,,-nemainīt autiņam eļļu,bet gan laiku pa laikam motoru.Man par sevi būtu kauns kaut ko tādu stāstīt.

nazis 16.maijs 2005 19:27
0 0 Atbildēt

Bēdīgs stāsts! Žēl bija divus no varoņiem - stirniņu, ko nosita un - Pasātu, ko nojāja...

Fanīgais 16.maijs 2005 21:36
0 0 Atbildēt

Tizls saimnieks ,pilnīgs skopulis,viso ko var nojāt tas jānojāj un tā droši vien viss mājās,un droši vien saimnieks apēd otreiz savus sūdus lai nebūtu jāmaksā par asenizācijas mašinas pakalpojumiem,rakstu vajadzēja sākt ,kā es protu nojāt autiņu.

recluse 17.maijs 2005 9:37
0 0 Atbildēt

Tiešām žēl Passat, bet uzrakstīts interesanti un atšķirģi.

jare 17.maijs 2005 16:16
0 0 Atbildēt

Par autora rakstisko daļu visi 9 bet par auto nu labi buusim dāsni- 2

ursis 17.maijs 2005 20:52
0 0 Atbildēt

auto gods godam kalpojis.muuziigi pielaadeets ar graudu/kartupelju/burkaanu utt maisiem jums pilseetnieki.pa kuru laiku lai vinju apcjubina un izlaiza..jaamizo..

ir taada teorija ka var elju nemainiit ja taa pietiekosji "pazuud"..filtru tocj vareeja mainiit.

gribu zinaat par sho uzciitiibu un bezaateikumu darbu kaapeec nelik 9 balles??? muusu valstijun taas attieksmei pret savu iedziivotaaju tur par -2 buus par daudz!!!

un TA ar nekad iebildumi pret vinju nav bijis!!!

diendiena lietots bez aateikumu auto,kam veel ir bijis taads????

Pohas 18.maijs 2005 10:24
0 0 Atbildēt

Shis nu gan ir murgainaakais raksts iauto veesturee.

Un taas 9 balles . Jaa, veciitis saspiedies riktiigi.
Moshka no zilupes, kas zina

MBtd 19.maijs 2005 13:26
0 0 Atbildēt

Raksts katrā ziņā krietni labāks(vismaz interesantāk uzrakstīts),par vidusmēra šeit sastopamajiem. Nu balles ....nu ko šeit par ballēm. Ja nopietni ,tad šāds apraksts atbilst krietnam daudzumam auto,kurus izmanto ķermeņa un kravas pārvietošanai no punkta A līdz punktam B.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti