Lasītāju pieredze par saviem auto

Suzuki Grand Vitara 2004 Novērtējums: 9
Auto tika iegadats pirms apmeram 2 menesiem, pirku tapec ka gribejas kaut ko lidzigu dzipam par sapratigu cenu un suzuki atbilda siem nosacijumiem. Manejais ir 3 durvim 1,6l motoru. It ka jau 1.6 ir baigi mazs tilpums prieks dzipa bet prieks sada auto tas ir perfekts pietiekami liela jauda un samerigs paterins videji ap 8l uz 100km. Auto uz cela uzvedas apmierinosi bet kad sanak braukt pa meza celu tas ir kaifs iesledz 4x4 un uz prieksu vadamiba perfekta. Plus ir ari augsta sedvieta baigi laba sajuta ka sedi augstak par citiem vienigi sedekli vareja but ertaki. Lielakais minus sim auto ir sauriba salona jo aizmugure vietas ir diezgan maz, bet ar to ir jarekinas ja perk tik mazu auto. Visuma ar auto esmu apmierinats jo tas atbilst manam prasibam.
jam @ 23.jūlijs 2005 0:00
Visi komentāri
 
Lasdh 25.jūlijs 2005 17:17
0 0 Atbildēt

Debila mashina istaniba. jatdzist ka tavs apraksts ir baigais kompliments tam dampim. Bija tas gods izlaist ar taadu pashu s... 5durviigu un ar 2 l motoru. Nu tad runaajot par ceelienu no vietas - taada vispaar nav. Troleebuss pat ielikt vareetu(domaaju ka 1.6 ir veel beediigaaks tipins) Caurejamiiba - kaa jebkurai daarza kjerrai kura apriikota ar 4x4 (no kuriem taa reaali tikai 2 velk) Problemas sakas tad kad megjini shturmet kadu padziljaku pelki. Pectam naacaas ilgi un dikti ar feenu zhaaveet tam "tiigjerim" visu iespejamo elektroniku. galu galaa arii saimnieks to nomainija samaksadams 160 LS par dzineja vadibas bloku. Par vietu salonaa runat negribas. Arii taas tur nav. Ja arii kaac nav seedeejis iekshaa tad saliidzinaajumam BMW E36 vietas ir vairaak. Seedeklji patizli - atgaadina tos kuros seezhu soliidos restoraanos pie galda. Protams salona apdare ir leets diivaana audums un 10 kg plastmasas. Ekstras necerat tur sastapt.

m 26.jūlijs 2005 19:08
0 0 Atbildēt

haaaaaaaaaaa ha

andris 28.jūlijs 2005 19:04
0 0 Atbildēt

to Lasdh
Pirmkart dzips nav domats dragreisam, bet ja trolebus tev pat ielika tad japrasa kada stavokli bija ta masina ar kuru tu brauci motors tad vinai ir ta nokauts ka nav brinums ka neiet. Vietas masina ir pietiekami daudz. Apdare ari nav tik slikta nevajag jau nemt viss letako komplektsaciju un ekstras ari ir diezgan daudz.
Znaci Lasdh ja esi braucis ar vecu galigi izdrastu grand vitaru nesaki ka jaunas ir sliktas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti