Lasītāju pieredze par saviem auto

Izh Jupiter 3 1970 Novērtējums: 8
Fātera vecais kaujasrīks, tālajā 1998. gadā tika sākts kustināt pēc apmēram 10 gadu dīkstāves. Tika iztīrīts karbulis, pārkrāmēta aizdedzes sistēma kā arī iepirkts aķis. Gāja salīdzinoši normāli, bet problēmas sākās, jo blīvslēgi laida eļļu cilindros, it īpaši labajā. Ziemā tika izpreperēts motors, bet problēma sākās, ka nebija atbilstošu blīvslēgu, tika ņemts kaut kāds tikpat vecs, bet nedaudz labāks. Varsarā taisījām šovu- piesēju aizmugurē bērnu no kalna šļūcamo panniņu, iesēdināju kaimiņu sīko un testējām pa perimetru. Ceļā ietilpa arī grants seguma posmi, kā arī pa izpūtēju izdalījās eļļās dūmi, tā kā sīcis pēc pāris km vairāk līdzinājās kādam āfrikas zemju pārstāvim. Gadījās izspiest līdz pat 70-80. Tagad mocīc stāv garāžā, nosprāga lādēšanas relejs. Saliku pa taisno, ar akumulatora atslēgšanas funkciju, palika bail no sprādziena, jo spriegums ir stipri virs 10 V, 12V lampas pie ieslēgšanas momentāli izdeg
Andzha @ 19.septembris 2005 0:00
Visi komentāri
 
a man po.... 19.septembris 2005 21:31
0 0 Atbildēt

Kā arī tika iepirkts aķis!!!! Bļin tavam debīlismam VISPĀR NAFFF R-O-B-E-Ž-U!!!!!

Nezinītis 19.septembris 2005 22:21
0 0 Atbildēt

Nezin kāpēc sīkais izskatījās pēc āfrikas zemju pārstāvja....nezin kā šis dzīvs vēl palika...
Nezin kāpēc tas Andzha pēc durņa izklausās...

Agris 20.septembris 2005 22:31
0 0 Atbildēt

blīvslēgi laida eļu cilindros......Nu es nesaprotu, tas taču ir normāli, tas taču ir divtaktu motors un benzīns kopā ar eļļu arī eļļo cilindru. Man ar ir laukos šāds aparāts, iet bišķi pāri pa simtu, varētu vēl ātrāk, tad tikai būtu jānomaina priekšējais zobrats, jo man aparāts bija komplektēts ar blaķeni.

rgcwtxkmt9729w9 21.septembris 2005 12:58
0 0 Atbildēt

To Agris- droši vien bija domāts par eļļu no gaņģenes. Biji piemirsis tādu? Savulaik, deficīta laikos, protams, tika braukts visādi - bez bremzēm, bez eļļas gaņģenē, bez sajūga - sasktūvēja kurvi kopā un miers! utt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti