Lasītāju pieredze par saviem auto

Audi 80 1987 Novērtējums: 4
Taak nedaudz pastaastiissu par savu auto. Pirms gada iegaadaajos auto audi 80 tautaa saukts par bucinu, pelnutrauku utt. Motora tilpums 1.8 monoinzektors, automaatiskaa atrumkaarba. Taa kaa auto tika pirkts lietuvaa vins man izmaksaaja ar atdziisanu apmeeram 500ls protams nummmuri netikai mainiiti es pa Latviju braucu ar lietivas nummuriem apskate uz diviem gadiem veel gadu manam auto ir apskate un ja baigi grib var aizbraukt un ieziet Lietuvaa nav probleemu, bet es to nedariissu ssis auto nonaaks vai nu kapseetaa vai nu tiks paardots pa leetu naudu. Sis konkreetais auto nav slikts vieniigais kraasa ir suudiiga gan, bet atkal salons taads kaa nevienam audi 80. Braucu gadu un paarvietojos ikgdienaa pa Riigu principaa ritossai neko iipassi mainiijis neesmu, esmu nomainiji priekssa kalotkas, pakalejo gultni un tagad pirms nedelas nomainiju pusasi. Taa kaa auto nav cinkots bez priskkikiem neiztikt jo itsevisski, ja auto ikdienaa tiek braukts pa pilseetu. Degvielas pateerins ir liels kad pirku auto peec nostaastiem vajadzeeja automatam est videeji 7 - 9 litri. Bet maneejai eed pa pilseetu nemazaak kaa 10 litrus. Nu pa soseju var izbraukt ar 7 ja neskrien. Par praktisku so auto nenosauks gan loti liels minus ir taads ka kravas nodaliijums ir loti mazs un veel lielaaks ir minus taads, ka nevar transformeet pakallejos sedeklus. Man kaa 191 garam cilveekam vietas arii nav daudz priekssaa seedot traucee durvju stoika jo vina ir paaraak sliipa. Aizmuguree esu ieseedies vienu reizi un vairaak tur negribu seedeet. Ziemaa ir probleemas ar karboraatoru tad raustaas, slaapst nost. Bet auto ar kuru var braukt no punkta a liidz punktam b ir normaals. Lieliit so auto netaisos, jo ipasi nav par ko.
 
MARCO @ 6.oktobris 2005 0:00
Visi komentāri
 
Blackadder 6.oktobris 2005 17:54
0 0 Atbildēt

Vispār, cik zinu, kā reizi šis ir pirmais Audi, kurš tika ražots pilnībā cinkots. Tāpēc domāju, ka rūsas parādīšanās drīzāk ir saistīta ar to, ka auto bijis sists (un tas būtu jocīgi, ja gandrīz 20 gadus vecs auto nekad nebūtu pabijis avārijā).

Salons konkrētajam ekspemplāram gan ir labs.

Modzha 6.oktobris 2005 20:42
0 0 Atbildēt

Taxis, exterjers beee, interjers harosh:)

lauznis 7.oktobris 2005 19:56
0 0 Atbildēt

neesmu iipash specs autinjos, bet i viens jautaajums - tu paarsvaraa brauc ar inzhektoru, bet ziemaa paartaisi uz karburatoru, vai esi dzineeju mainiijis ????? (tas taa - zaputalsja tevis rakstiitajaa )

viesis 12.oktobris 2005 11:52
0 0 Atbildēt

Lauzni, zini kas ir monoinžektors???

djgaca 12.oktobris 2005 16:59
0 0 Atbildēt

To Blackadder. cinkoti sitie audi naaca no 89 gada pirmstam bija necinkoti

msh 9.augusts 2007 3:23
0 0 Atbildēt

Lai arī redzu, ka commenti divus gadus veci, tomēr nevaru noturēties :D
djagaca ja nezini, tad nerunā! Vai ir cinkots, norāda bultiņas, kas redzamas, atverot durvis, augšpusē. Manai 1986. gada mucai bultiņas ir, un arī priekš 20 gadus vecas mašīnas rūsas ir maz, smagākā vieta sapuvusi nolaidības dēļ.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti