Lasītāju pieredze par saviem auto

Mercedes 190 1990 Novērtējums: 8
Tā ir sanācis, ka nu jau pusgadu braucu ar MB 190. Motorītis ir mazākais 1.8, manuālā kārba 4. No ekstrām ir stūres pastiprinātājs, elektriskā lūka, elektriskie un apsildāmie spoguļi, lukturu augstuma regulators un elektriskie priekšējie logi, centrālā atslēga, papildus pats ieliku CD čeindžeri, KENWOOD maģi un pionierus elipses skaļruņus aizmugurējā plauktā. Visumā auto bij atnācis ļoti labs no Vācijas, ar mazu noskrējienu, bet bukti aizmugurējās durviis. (pat servisos brīnijās par perfekto stāvokli). Apskati izgāju pa nullēm. Visā visumā par auto varu teikt gandrīz tikai labu. Ritošā daļa klusa, braucot pa bruģi nekādu emociju, jaušams, ka kautkur apakšā hadene dara savu darbu. (ritošajai nekas nav mainiits). Gaita ir mieriiga un līgana. Sēdekļi kā jau meršiem nedaudz pacieti, bet nav izsēdēti un nav nodeldēti. Salons arī vizuāli apmierinošs, darbojas visi slēdži un visas lampiņas. No mīnusiem varētu minēt to, ka šis mazais motoriņš patērē diezgan daudz degvielas, bet tas laikam ir 5- tā ātruma trūkums.
exciter @ 16.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
Guntiss 16.decembris 2002 17:38
0 0 Atbildēt

Kaa Tavam autinam kraasnina? Vai pie tagadeejaam temperatuuraam var braukt bez virsdreebeem? Maneejais ar visiem iesleegtajiem elektriibas lietotaajiem vienkaarschi slaapst nost, liidz ar to nemaz nevar darbinaat kraasninu ar pilnu jaudu, reizee darbinot arii aizmugures stikla apsildi vai miglas lukturus. Iespeejams, varbuut arii generatora vaina.

exciter 17.decembris 2002 18:07
0 0 Atbildēt

nu maneejam kraasns baigi labi straadaa...garos gabalus braucot pat esmu griezis nost-lai nav par karstu.Bija tikai lampinjas sleedzos izdegushas...

G.A. 21.janvāris 2003 9:55
0 0 Atbildēt

Sveiks Guntiss. Man arī ir 190 un neko sliktu par krāsniņu nevaru teikt. Šogad -18C braucu no Ventspils un kažociņu varēja mierīgi vilkt nost, jo bija patīkami silts. Tākā apkures sitēma šim modelim strādā normāli. Kas varētu būt par vainu? Paskaties vai ir normāla motora temperatūra, jo varbūt vaina ir termostatā (nav dārgs ap 10-15 Ls un noņemšana - uzlikšana ir primitīva). Sakarā ar elektrības trūkumu, tas tiešām varētu būt ģenerātors. Arī tur ir iespējams glābt situāciju ar vienkāršu oglīšu nomaiņu, kas atkal nemaksā vairāk par 10Ls un stiprinās pie ģenerātora ar pāris skrūvēm ar piepildi ja pats ģenerātors nav beigts. Visbeidzot pārbaudi ventilātors siksnas nospriegojumu.

Māris 8.aprīlis 2003 16:41
0 0 Atbildēt

MB 190 E 2.3, 1992.: Plusi - mersis ir mersis, visas ekstras, izņemot kondiška, motors priekš 1790 kg mašīnas ir vienkārši ideāls, interesānta ir arī merša ventilācijas sistēma salōnā - centrālās atveres paredzētas tikai augstam gaisam, malējās - siltam un augstam. Mīnusi - pakaļējā piedziņa ziemā liek braukt divtik uzmanīgi nekā ar priekšpiedziņu (arī ar šipenēm), benzīna patēriņš liels (ap. 10l), salons pamazs (īpaši aizmugurē sēdošajiem).

akmencc 23.janvāris 2004 12:33
0 0 Atbildēt

Pirms kaada laika nopirku to 190 "mersi" par pietiekami sakariigu summu ar domu,ka tajaa cenaa ir ieklauta arii kvalitaate.
Jaa pus gadu taa masiina gaaja tiesaam kaa "mersis" Tacu tad pamazaam saaka noluust vis,kas vien var "noluust".
Kaa peedeejais pilienns bija, kad braucot uz salu tilta "izmaucaas sarniirs". Nu tikai veiksmes peec tur nekas traks nenotika.Un tas notika nedeelu peec tam,kad ar praktiski ar nullem bija izieta tehniskaa apskate.
Bet laikam jau bija paspeejies tas MB taa iepatikties, ka noleemu to remonteet. Sanaaca ieguldiit pamatiigu summu, bet ar ceriibu,ka "ies".Nomainiitas tika visas kegas un gumijas apakaas.
Tacu tad naacaas saakt ar to masiinu tiesaam brauk(daudz braukt) un pa skandinavijas ziemeliem...un ...nu jaa.. drusku skarbaakos apstaaklos taa masiina bija galiigi garaam. Naacaas vien mainiit pret kautko leetu un vienkaarsu un ar priekspiedzinu, kas iztur daudz.
Principaa jau super masiina(iipasi dzineejs), bet ir paaraak daduz vaariigu vietu.kas var pievilt vis negaidiitaakajaa briidii.
Ar to auto var braukt pensionaars, kas gadaa vairaak nenobrauc par 40 tukst. un ciitiigi kopj to.

olegsan 14.decembris 2004 15:15
0 0 Atbildēt

Sveiki veči vai ir kāda informācija par A-klases mersedesu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti