Lasītāju pieredze par saviem auto

Peugeot 206 2001 Novērtējums: 8
Tā kā ir mazliet brīvs brīdis uzskricelēšu aprakstu pa savu auto.
Tātad šo mazo Peginātoru iegādājos pirms pusgada. Kurš teica, ka nav tādas mīlestības no pirmā acu skatiena? Ir un kā vēl ir! Šīs mašīnas skaistumam bija grūti pretoties un lēmums tika pieņemts nekavējoties - es viņu ņemu! Būtībā man nekāda iepriekšējā pieredze nebija saistīta ar francūzi un atsauksmes par 206 modeļiem vairāk ir negatīvas nekā pozitīvas, bet tajā brīdī man bija pie kājas. Jo tehniskais stāvoklis bija ļoti labs, TA izgāju bez problēmām, kā arī samērā dinamisks motors ar ciešamu patēriņu vidēji 7l/100km.
Pirmais iespaids – maza pilsētas blusa, bet iekāpjot iekšā domas mainījās, vietas ir pietiekami daudz, vismaz priekšā sēdošiem, aizmugurē gan tā pašauri, braucot no Rīgas līdz Cēsīm, Siguldā jau no aizmugurē esošajiem cilvēkiem parādījās pirmie iebildumi - tirpst kāja, sāk mugura sāpēt, un vēl nezin kādas kaites.. karoch vai nu invalīdi vai tiešām tur ir maz vietas - labāk aizmugurē nesēdēt.
Mans iespaids:
Negatīvais:
1. samērā jūtīgs un ciets sajūgs, pirmās 10 min. bija jāaprod ar to braukšanu, bet tā kopumā kad pierod ir ok.
2. dīvains uzrāviens – ar pirmo robu cēliens tāds pamatīgs spolē un ārdās kā monstrs ieliekot otrajā tur jau tas sportiskuma gars ir pazudis.
3. TA viss bija chiki, leņķis gaismām esot pareizs, bet tumšā un lietainā laikā liekas ka tuvās gaismas nemaz nerāda, tātad slikta optika.
4. braucot pa bruģi biku grab salons
Pozitīvais:
1. Kaut vai mazs, bet ļoti stabils, iespējams pateicoties KONI sporta piekarei, (vienīgi ciets gan)
2. Stūre klausa uz katru mazāko manevru, viegli vadāms.
3. Ātri uzsilst motors un salona apsilde arī ir godam.
4. Uzticams auto (vismaz pagaidām vēl nav pievīlis)
Tehniskais raksturojumus:
Peugeot 206 2001. g. 1.6i 16v – Pipercross sporta gaisa filtrs, sporta izplūdes sistēma ar OBX klusinātāju, KONI sporta piekare, kā arī daži vizuālie uzlabojumi.
Secinājums: katram autiņam ir savi + un – runājot par 206 pagaidām saskatu vairāk pozitīvās iezīmes - labs auto ar labu dizainu un uzticamu motoru.


 
Storm @ 12.oktobris 2005 0:00
Visi komentāri
 
Tas pats edzulis 12.oktobris 2005 22:02
0 0 Atbildēt

Kāds auto, tādas bildes... lielākā no pēdējā laika miskastēm...

eszinu 12.oktobris 2005 22:36
0 0 Atbildēt

turies draugs - tev VISS veel prieksaa t.i. pakaljaa peec buutiibas

rashns 13.oktobris 2005 17:37
0 0 Atbildēt

Jaaa bilde labas,tumsaa un veel ar telefonu:)

aviators 22.oktobris 2005 15:05
0 0 Atbildēt

Piekare i cieta arī ar standarta amortizatoriem, bet slikto gaismu izdevās atrisināt ar komplektu migliniekiem HELLA FF-300. Vadāmība 206 tiešām ir izcila, šobrīd braucu ar Yaris, kam vadāmība ir krietni vājāka. Bet Yarim savukārt piekare krietni izturīgāka.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti