Lasītāju pieredze par saviem auto

Audi Coupe GT 1983 Novērtējums: 8
Ar mašīnu esmu loti apmierināts, neskatoties ka tai ir automātiskā pārnesumu kārba, bet mans braukšanas stils nav no "opīšu" paveida. Jauda tai gan varētu būt lielāka, tai ir 2,0 L 5 cilindru dzinējs ar jaudu 105 ZS.
Mašina ir ļoti piemērota daiļā dzimuma pārstāvēm (zinu no pieredzes - mana draudzene un māsa no 4 pieejamajām mašīnām brauc tikai ar šo) un arī virsbūves forma ir skaista (labi padodas tjūningam). Ļoti viegli ir pārvietoties pa pilsētu sastrēgumu laikos, jo nav jākabina pa ātrumiem, iesļēdz "drive" un piespied tik bremzes pedāli, ja jāapstājas.
No trūkumiem varētu minēt to, ka auto salīdzinot ar tādu pašu, bet ar manuālo kārbu, būs lēnāks, nebūs tik ļoti sprigans uzrāvienos no vietas, arī degvielas patēriņš ir par kādu litru lielāks. Auto patērē pa pilsētu kādus 12,5...13L/100 km, ārpus pilsētas pie ātruma 100 km/h aptuveni 10L/100km.
Pozitīvais: auto ir izskatīgs, laikam ka ar cikotu virsbūvi, jo rūsa praktiski nav (ir 3 vietiņās, kur agrāk bija apskādēta virsbūve) neraugoties uz tā vecumu, ļoti viegli remontējams un daļas arī nav dārgas nēdz jaunas, nēdz lietotās.
Ar šo auto braucu jau 3 gadus (gadā nobraucu kādus 30 tkm) un pa šo laiku esmu nomainījis: oglītes ģenerātoram, izpūtēju, aizmugurējos bremžu lokus, "miroņgalvu", vienu reizi priekšējā tilta bukses, stūres šarnīrus, ātruma pārsl. trosīti un akumulātoru (protams eļlas un citas regulāri maināmās lietiņas) var būt vēl kādu nieku. Tā kā variet paši parēķināt cik tas ir izsakot Ls. Ar apskatēm ir bijis tā, ka auto to iziet uz otro piegājienu (vienmēr CO neatbilst normai - ir nedaudz par augstu) pirms apskates auto praktiski nesagatavoju, jo tā var uzzināt tā defektus.
Katrā ziņā braukt ar šo auto man ļoti patīk.
Aldens @ 16.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
kvatra 21.novembris 2002 9:08
0 0 Atbildēt

Audi 2.0 %cil. motoram ir 115Zs!

Kaneelis 12.februāris 2003 13:38
0 0 Atbildēt

Jaut. autoram - vinjam aizmugureejos seedekljus var atlociit??? Un vai vispaar shitaam coupeem var to izdariit???

vaivads 26.marts 2003 12:23
0 0 Atbildēt

sēdekļi protams nav atlokāmi jo aizmugurē ir bāka

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti