Lasītāju pieredze par saviem auto

Honda Legend Coupe 1992 Novērtējums: 8
Pirms diviem mēnešiem ieguvu šo skaisto, brīnišķīgo, bet diemžēl dārgo autiņu ar 3.2 litru motoru. Sākumā likās, ka šī mašīna ir vienkārši super, bet diemžēl arī tādai ir savi mīnusi. Braucot mierīgi degvielas patēriņš ir samērīgs (pat līdz 10 l uz 100km) , bet kā sāc ņiprāk braukt degvielas patēriņs tuvojas pie 15-20 litru robežai... Arī rezerves daļas ir dārgas un ilgi jāgaida, bet tas ir tā vērts, jo braukšana ar šo autiņu ir vienkārši dievīga. Esmu mainījis pagaidām "miroņgalvu" kas maksā 200ls orģinālā vai arī 40ls taivānas ražojums.
Nevar nepieminēt salonu. Salonā ir gaišā āda, klimatkontrole kā arī orģinālā audiosistēma kas tomēr nav tik peļama. Mašīnā ir gan gaisa kondicionieris gan lūka, bet vislabāk patīk durvju elektromotoriņi, kas durvis pievelk, lai pasažierim un šoferim nav jāpiepūlas smago durvju ciršanā.
Gribētu šai mašīnai dot 8, jo mašīna ir super, ja nav ikdienā jāved vairāk par vienu pasažieri, jo salons ir šaurs un līdz aizmugurējiem sēdekļiem ir grūtības tikt... Bagāžnieks ir pietiekoši liels.
P. S. Ja kādam ir bijusi darīšana ar šadu autiņu gribētu zināt kur šiem autiņiem var dabūt detaļas izņemot Hondas centru....
Legenda @ 9.februāris 2006 0:00
Visi komentāri
 
ZigiZ 9.februāris 2006 21:49
0 0 Atbildēt

Auto fanātiem (pozitiivā nozīmē). Kad man bija Prelude 91` gada arī bija līdzīgi. Prelude gan , protams, lētāk.

Jankazzz 10.februāris 2006 12:06
0 0 Atbildēt

Tas jau vēl nav traks patēriņš-jebkurš bmw virs 2l motora ēd tikpat un ja ne vairāk. Citādi man arī patīk šis vāģis,esmu gan tikai ar to vests kā pasažieris,vienīgi tiešām-tā nav mašīna pieciem cilvēkiem.Par servisiem gan nezinu.

seatbelt 11.februāris 2006 12:13
0 0 Atbildēt

njaa, diemzheel neesmu ne vests, ne seedeejis iekshaa, bet skatoties vien jau paarnjem taada kaa skaudiiba uz saimnieku.. elegants auto ;)

ervinsss 1.oktobris 2006 1:05
0 0 Atbildēt

šo to vari mēģināt atrast KEMI ,gumijas ,filtrus, bet pārsvarā būs vien jāripina pie Bensona....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti