Sestdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki; aizturēti 19 šoferi alkohola reibumā

 
Nozare.lv | 1.marts 2015 11:41

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki, tostarp divi gājēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) pārstāvis Toms Sadovskis.

Vakar plkst.19.42 Rīgā, Brīvības gatvē 434b, Juglas centrā 1989.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Subaru" uzbraukusi gājējam - 1962.gadā dzimušam vīrietim -, kurš ar politraumu nogādāts slimnīcā.

Stopiņu novada Ulbrokā, Institūta ielā 32, plkst.18.20 1938.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mazda" uz neregulējamas gājēju pārejas uzbraucis 1992.gadā dzimušam gājējam, kurš nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Jūrmalas gatvē 93, plkst.11.58 1967.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW" uzbraucis kokam. Viņš vadījis automašīnu, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē. Viņa izelpā alkohola koncentrācija sasniedza 2,76%. Vadītājs ar galvas un sejas sasitumiem, galvas smadzeņu satricinājumu alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Ogrē, Mālkalnes un Zilokalnu ielas krustojumā, plkst.23.46 1994.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW 318", netika galā ar automašīnas vadīšanu, ietriecās automašīnā "Honda Accord". Negadījumā cietis 1996.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā, kā arī BMW vadītājs, kurš no hospitalizācijas atteicies.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) aizturējusi 19 šoferus, kuri vadījuši automašīnu alkohola reibumā.

Kā aģentūru LETA informēja VP pārstāvis Toms Sadovskis, astoņi dzērājšoferi pieķerti Rīgā. Zemgalē aizturēti trīs autovadītāji alkohola reibumā, Vidzemē - pieci, Kurzemē - divi un Latgalē - viens.

Policisti noformējuši 184 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 71 - noformēti Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī notikuši 45 ceļu satiksmes negadījumi.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti