Kurzemē kravas un vieglās automašīnas sadursmē cietuši trīs cilvēki; sodīti 218 ātrumpārkāpēji 1

 
Nozare.lv | 28.marts 2015 8:31

Vakar Kurzemē, Ventspils novadā, kravas automašīnas un vieglā auto sadursmē cietuši trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap plkst.20. Vārves pagastā, kad 1961.gadā dzimuša vīrieša vadītajai kravas automašīnai atāķējusies piekabe un notikusi sadursme ar pretī braucošo vieglo automašīnu. Negadījumā cietuši trīs cilvēki.

Burtnieku novada Valmiermuižā vakar ap plkst.19.47 nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu "Honda" uzbraucis stāvošai "Audi" markas automašīnai, kuru tur stāvēšanai bija novietojusi 1978.gadā dzimusi sieviete. Ceļu satiksmes negadījumā cietusi "Audi" vadītāja, kura nogādāta slimnīcā. Mediķu palīdzība bijusi nepieciešama arī automašīnas "Honda" vadītājam.

Savukārt Ludzas novada Ņukšu pagastā vakar no rīta ceļa Ņukši-Rosica 6.kilometrā 1956.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi", nobraucis no ceļa braucamās daļas un apgāzies. Automašīnas vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Iecavā 1955.gadā dzimusi sieviete pēkšņi šķērsojusi gājēju pāreju, kad tuvumā bijusi automašīna "BMW", kuru vadījis 1990.gadā dzimis vīrietis. Saduroties ar automašīnu, traumas guvusi 1955.gadā dzimusī sieviete.

Policija arī ziņo, ka Rīgā ap plkst.21.01 Avotu un Lāčplēša ielas krustojumā 1990.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" uzbraucis 1986.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat vakar policija par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformējusi 218 protokolus.

Visvairāk par ātruma pārsniegšanu apturēti autovadītāji Rīgas reģionā - 97, Zemgales reģionā tādu bijis 69. Vidzemes reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 28 protokoli, Kurzemes reģionā 13, bet Latgalē - 11 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotisko vielu reibumā aizturēti 13 autovadītāji, no tiem pieci Latgales reģionā, četri Zemgales reģionā divi - Vidzemes reģionā, bet pa vienam Rīgas un Kurzemes reģionā.

Kopumā vakar reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, no tiem 14 negadījumos cietuši cilvēki. Kopumā ceļu satiksmes negadījumos ir cietuši 22 cilvēki, no tiem četri gājēji un velosipēdisti.

 
Visi komentāri
 
Vernons 28.marts 2015 16:35
0 0 Atbildēt

Kadreiz visām piekabēm bija jābūt drošības trosei, tagad iztiek bez tām, lūk rezultāts!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 11

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti