Ceļu satiksmes negadījumos pagājušajā diennaktī cietuši 20 cilvēki; aizturēti seši šoferi alkohola reibumā 1

 
Nozare.lv | 3.aprīlis 2015 9:01

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 20 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar Rīgā, Vīlipa ielā notika sadursme ar trīs automašīnām, rezultātā slimnīcā ar dažādām traumām tika nogādāti divu spēkratu vadītāji.

Tāpat vakar Rīgā un Ventspilī autovadītāji uzbraukuši trīs gājējiem, no tiem divas bija 13 gadus vecas meitenes.

Savukārt Jelgavas novada, Līvbērzes pagastā kāds autovadītājs izraisīja avāriju, jo bija sēdies pie stūres alkohola reibumā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un slimnīcā nogādāts autovadītājs, kurš bija alkohola reibumā.

Jau ziņots, ka vakar visvairāk par braukšanas ātruma pārsniegšanu pieķerti šoferi Rīgas reģionā - 53, Vidzemes reģionā apturēti 18 šoferi, bet Zemgales reģionā - 21. Latgales reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 20 protokoli, bet Kurzemes reģionā - deviņi.

Tāpat vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vakar aizturēti seši šoferi.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu uz Latvijas ceļiem vakar noformēts 121 administratīvā pārkāpuma protokols.

Visvairāk par braukšanas ātruma pārsniegšanu pieķerti šoferi Rīgas reģionā - 53, Vidzemes reģionā apturēti 18 šoferi, bet Zemgales reģionā - 21. Latgales reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 20 protokoli, bet Kurzemes reģionā - deviņi.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vakar aizturēti seši šoferi.

Kopumā vakar valstī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 20 cilvēki. Visvairāk negadījumu reģistrēts Rīgas reģionā - 37.

 
Visi komentāri
 
LMT 6.aprīlis 2015 21:16
0 0 Atbildēt

CSDD rullez

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti