Uz Latvijas ceļiem negadījumos cietuši motociklisti un velosipēdisti; pieķerti 12 dzērājšoferi

 
Nozare.lv | 26.aprīlis 2015 7:05

Tuvojoties vasarai uz Latvijas ceļiem arvien vairāk negadījumos cieš motociklisti un velosipēdisti.

Kā informēja Valsts policija, vakar plkst.18.28 Brocēnos, Liepnieku ielā 1983.gadā dzimis vīrietis vadīja motociklu "Yamaha" bez valsts numura reģistrācijas zīmes. Motociklists netika galā ar transportlīdzekli, nobrauca no ceļa un ietriecās ēkā. Vadītājs guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Plkst.22.15 Rīgā, Marijas un Blaumaņa ielu krustojumā notika sadursme starp automašīnu "BMW", kuru vadīja 1993.gadā dzimusi sieviete un motociklu "Yamaha", kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Motociklists guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Plkst. 21.30 Bauskas novadā, Ceraukstes pagastā uz ceļa Bauska-Brunava-Paņemūne 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu "Suzuki XF 650", uzbrauca zaķim un nokrita. Motociklists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Olaines novadā uz ceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža 24.kilometrā 1971.gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu uzbrauca stāvošai automašīnai "Audi". Velosipēdists guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Liepājā, O.Kalpaka ielā 84 notika sadursme starp automašīnu "Opel Vectra", kuru vadīja 1994.gadā dzimis vīrietis un 1999.gadā dzimušu velosipēdistu. Velosipēdists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat pagājušajā diennaktī Valsts policijas darbinieki pieķēruši 12 autovadītājus, kuri pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā.

Kā informēja Valsts policijā, Zemgalē pieķerti seši, Vidzemē - trīs, Rīgas reģionā - divi, bet Kurzemē viens dzērājšoferis.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 133 protokoli.

Visvairāk protokolu noformēts Zemgalē - 45. Savukārt 31 ātruma pārkāpējs pieķerts Vidzemē, 24 - Rīgas reģionā, 17 - Latgalē, bet 16 - Kurzemē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti