Vakar Limbažos iereibis BMW vadītājs izraisa avāriju ar četriem cietušajiem; pats nonāk reanimācijā 15

 
Nozare.lv | 2.maijs 2015 9:31

Maija pirmajā dienā Limbažos kāds jauns vīrietis, alkohola reibumā vadot automašīnu BMW ar trīs pasažieriem tajā, izraisīja avāriju. Visi pasažieri guva dažādas traumas un tika nogādāti slimnīcā, bet pats autovadītājs nonāca reanimācijas nodaļā.

1.maijā ap plkst.14.30 Limbažos, Meža ielā, 1989.gadā dzimis jaunietis, netiekot galā ar automašīnas "BMW 330" vadību, nobrauca no ceļa.

Negadījumā galvas un muguras sasitumus, lūzumus, kā arī smadzeņu satricinājumu guva trīs automašīnas pasažieri - divas 1996.gadā dzimušas meitenes un viens 1992.gadā dzimis jaunietis. Visi trīs tika hospitalizēti.

Savukārt pats vadītājs, kurš bija alkohola reibumā, ar politraumu tika nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā. Viņa organismā tika konstatētas 1,36 promiles alkohola.

Piektdien Talsu novada Laidzes pagastā, autoceļa Talsi-Upesgrīva krustojumā ar Talsu apvedceļu, 1972.gadā dzimis vīrietis netika galā ar kravas automašīnas "Scania P410" vadību, kā rezultātā transportlīdzeklis ar visu piekabi apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs.

Tukuma novada Slampes pagastā, uz autoceļa Jelgava-Tukums, 1993.gadā dzimis automašīnas "Audi A6 Avant" vadītājs izraisīja sadursmi ar automašīnu "Mercedes Benz A160". Negadījumā cieta 2003.gadā dzimusi meitene, kura sēdēja vienā no spēkratiem.

Garkalnes novadā, Siguldas šosejas 17.kilometrā, 1940.gadā dzimis automašīnas "Mercedes Benz" vadītājs izraisīja sadursmi ar 1975.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "Mitsubishi", kura savukārt pēc tam sadūrās ar automašīnu "Škoda". Negadījumā cieta un tika hospitalizēta 1979.gadā dzimusi automašīnas "Mitsubishi" pasažiere.

Savukārt Mārupes novadā, autoceļa Salaspils-Babīte 32.kilometrā, 1934.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna "Audi" sadūrās ar 1983.gadā dzimuša vīrieša vadīto motociklu "Honda". Negadījumā cieta motociklists, kuru mediķi nogādāja slimnīcā.

Kā liecina VP apkopotā operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem reģistrēti 59 satiksmes negadījumi, 15 avārijās cietuši kopumā 20 cilvēki, vienā negadījumā ir bojāgājušais. Rīgas reģionā vakar reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē - 14, Zemgalē - 11, Latgalē - seši, bet Vidzemē - četri.

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bet 2.maijs 2015 10:38
25 17 Atbildēt

Bet BMW taču ir un Laikam arī būs diagnoze. Tur taču neko nevar mainīt!

analizē 2.maijs 2015 10:45
19 4 Atbildēt

paskaties, kādi auto ir iesaistīti smagajās avārijās, kurai markai ir lielākais īpatsvars?

gogo 2.maijs 2015 10:21
16 18 Atbildēt

Kaapeec atkal ir jaaizcelj tieshi bmw??? Tikpat labi avaarijas arii izraisiija rakstaa mineetie audi vai mercedes. Aunapieres.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti