Mazsalacas novadā auto sadursmē ar alni cietuši divi cilvēki; pieķerti 26 dzērājšoferi

 
Nozare.lv | 5.jūlijs 2015 10:54

Mazsalacas novadā, Skaņkalnes pagastā uz autoceļa Valmiera - Matīši - Mazsalaca vīrietis ar automašīnu "Ford" uzbraucis uz ceļa braucamās daļas izskrējušam alnim, informēja Valsts policijā. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs un pasažieris. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī kopumā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 cilvēki, informēja Valsts policijā.

Visvairāk cietušo fiksēts Zemgales un Latgales reģionos - katrā pa septiņiem. Rīgas reģionā cietuši seši cilvēki, Kurzemes reģionā četri, bet Vidzemē - trīs.

Policijā informē, ka Pāvilostas novadā uz autoceļa Ventspils - Grobiņa 1985. gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar motocikla "Yamaha" vadīšanu un ietriecies automašīnā "Volvo" ar piekabi. Negadījumā cietis motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Garkalnes novadā uz autoceļa Rīga - Veclaicene notika sadursme starp automašīnu "Opel Corsa", kuru vadīja 1975. gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Toyota Auris", kuru vadīja 1985. gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta automašīnas "Toyota" vadītāja, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Jelgavas novadā, Glūdas pagastā notikusi sadursme starp automašīnu "BMW 316", kuru vadīja 1982. gadā dzimusi sieviete, un automašīnu "VW Passat". Negadījumā cieta automašīnas BMW vadītāja un pasažieris - 2015.gadā dzimis zēns. Abiem sniegta medicīniskā palīdzība. Savukārt Viesītē, Brīvības ielā nenoskaidrots autovadītājs uzbrauca 1993.gadā dzimušam gājējam, kurš pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā.

Jaunpiebalgas novadā, Zosēnu pagastā 1977. gadā dzimusi sieviete, vadot kvadraciklu, nokritusi un ar traumām nogādāta slimnīcā. Ķekavas novadā, Daugmales pagastā 1981. gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā ar automašīnu "VW Passat" ietriecies kokā. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažieris.

Pļaviņās, Daugavas ielā 1962. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" uzbrauca 1971. gadā dzimušam vīrietim, kurš atradās uz ceļa braucamās daļas. Pēc negadījuma gājējs nogādāts slimnīcā. Salas novadā uz autoceļa Aizkraukle-Jēkabpils 1994. gadā dzimusi sieviete savukārt netika galā ar automašīnas "Mazda" vadību un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā cieta automašīnas pasažieri – 2010. gadā dzimis zēns un 1987. gadā dzimis vīrietis.

Vakar Latvijā pieķerti 26 dzērājšoferi, informēja Valsts policijā. Alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pie stūres vakar pieķerti 12 autovadītāji Rīgas reģionā, četri vadītāji pieķerti gan Kurzemē, gan Vidzemē un Zemgalē, kā arī divi - Latgalē.

Pagājušajā diennaktī par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 246 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu ir sodīti Rīgas reģionā - 126. Savukārt Zemgalē sodīti 56 autovadītāji, Vidzemē - 32, Kurzemē - 8, bet Latgalē - 24

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti