Vakar slimnīcā nogādāti vairāki automobiļu notriekti cilvēki; diennakts laikā pieķer 13 dzērājšoferus

 
Nozare.lv | 29.augusts 2015 6:02

Vakar mediķu aprūpē nonāca vairāki cilvēki, kurus notrieca automašīnas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Slimnīcā nogādāta kāda 1942.gadā dzimusi sieviete, kuru Krāslavā, braucot atpakaļgaitā, notriecis 1984.gadā dzimis automašīnas "Volvo" vadītājs.

Mediķu palīdzība bija nepieciešama arī kādai 1956.gadā dzimušai sievietei Rīgā, kurai uzbrauca kāda 1991.gadā dzimuša vīrieša vadītais auto "Volkswagen Cady". Rīgā mediķi snieguši palīdzību arī kādai 1930.gadā dzimušai kundzei, kurai uzbrauca 1934.gadā dzimuša vīrieša vadīts spēkrats "Volkswagen Passat".

Savukārt Daugavpilī kāds 1965.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Dacia Logan" uzbrauca 1949.gadā dzimušai sievietei, kura pēc negadījuma arī nogādāta slimnīcā.

Tāpat vakar policija pieķērusi 13 šoferus, kuri automašīnu vadījuši alkohola reibumā vai arī narkotisko vielu iespaidā.

Visvairāk dzērājšoferu aizvadītajā diennaktī sodīts Rīgas reģionā - četri alkohola reibumā esoši autovadītāji. Vēl divi šoferi pie stūres atradušies narkotisko vielu iespaidā.

Savukārt Zemgalē policija apturēja trīs alkohola reibumā esošus autovadītājus, Vidzemē - divus, bet Kurzemē un Latgalē - pa vienam.

Tāpat aizvadītajā diennaktī policija sastādījusi 328 protokolus par ātruma pārsniegšanu. Vairums no tiem sastādīti Rīgā, kur ātrumu pārsnieguši 206 autovadītāji. Vēl 41 autovadītājs sodīts Zemgalē, savukārt 37 autovadītāji sodīti Latgalē un 26 - Kurzemē.

Vismazākais ātruma pārkāpēju skaits fiksēts Vidzemē, kur policija par ātruma pārsniegšanu sastādījusi 18 protokolus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti