Gulbenes novadā iereibis vīrietis ar auto iebrauc kokā

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.oktobris 2015 11:19

Vakar Gulbenes novadā kāds iereibis vīrietis ar automašīnu iebraucis kokā un pats savainojies.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, Jaungulbenes pagastā, autoceļa Gulbene-Jaungulbene 15.kilometrā, 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Golf", iebrauca kokā un guva smadzeņu satricinājumu, kā arī pleca locītavas sasitumu. Atklājās, ka pie stūres viņš bija sēdies, būdams alkohola reibumā. Cietušais tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt Aizputē, Ziedu un Lažas ielas krustojumā, 1980.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Ford Focus" sadūrās ar 1951.gadā dzimuša vīrieša vadītu mopēdu "Shenke". Negadījumā cieta mopēda vadītājs, kurš ar ķermeņa sasitumiem tika nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Rīgā, Slokas un Kuldīgas ielas krustojumā, 1952.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel" uzbrauca 1978.gadā dzimušai gājējai, Dānijas pilsonei, kura ar smadzeņu satricinājumu un vaļēja brūci galvā tika nogādāta slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas autoceļiem kopumā reģistrējusi 57 satiksmes negadījumus, no tiem 26 notikuši Rīgā, pa deviņiem - Zemgalē un Vidzemē, astoņi - Kurzemē, bet pieci - Latgalē. Četrās avārijās cietis pa vienam cilvēkam.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 22 autovadītāji, kuri bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā pieķerti desmit dzērājšoferi, Kurzemē un Latgalē - pa četriem, Vidzemē - trīs, bet Zemgalē - viens.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 240 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 124 - noformēts Rīgā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti