Satiksmes negadījumos divi gājēji zaudējuši dzīvību, vairāki cietuši 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.novembris 2015 15:05

Pagājušajā diennaktī notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši gājēji, un divi gājēji ir zaudējuši dzīvību.

Vakar Mārupes pusē notriekts 55 gadus vecs vīrietis, kurš no gūtajām traumām miris, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša. Valsts policijā aģentūra LETA uzzināja, ka traģiskais satiksmes negadījums notika vakar plkst.17.21 Mārupes novadā autoceļa Salaspils-Babīte 31.kilometrā. Automašīna BMW uzbrauca apmēram 55 gadus vecam gājējam, kurš sadursmes rezultātā mira notikuma vietā.

Otra traģiskā avārija notika Balvu novada Tilžā, kur 1975.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna "VW Passat" uzbrauca 81 gadu vecai gājējai. Sieviete tika nogādāta slimnīcā, kur no gūtajiem miesas bojājumiem mira. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja, ka sieviete bija guvusi smagu politraumu, krūšu kaula lūzumus un smagas galvas traumas.

Savukārt Pierīgā notriekts 55 gadus vecs vīrietis. Viņš guvis smagu politraumu, vēdera un krūškurvja traumas un smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā, liecina mediķu informācija.

Satiksmes negadījumos cietušu vēl vairāki gājēji, kuri guvuši vieglākas traumas.

Valsts policijas informācija rāda, ka vakar plkst.18.55 Daugavpils novada Maļinovas pagastā automašīna notrieca 1958.gadā dzimušu gājēju, kurš nogādāts slimnīcā.

Vakar plkst.20.24 Salaspilī 1996.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Audi" uzbrauca 1999.gadā dzimušai gājējai, un viņa nogādāta slimnīcā.

Bukša uzsvēra, ka daļa no notriektajiem gājējiem tumsā pārvietojās bez atstarojošiem elementiem. Tumsā autovadītājiem grūti ieraudzīt gājējus bez atstarotājiem, tāpēc cilvēkiem jāparūpējas par savu redzamību, valkājot atstarojošu apģērbu vai atstarojošu elementus, bet autovadītājiem diennakts tumšajā laikā jābūt vēl uzmanīgākiem, nekā ierasts.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 22.novembris 2015 15:15
2 0 Atbildēt

Tautieši lūdzu tumšajos vakaros nēsājat atstarojošās vestes, citādi jūs neredz uz ceļa, un iznākums ir ļoti bēdīgs. Mazos atstarotājus šoferi neredz.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti