Jūrmalā divu apvidus auto un vieglās automašīnas sadursmē cietuši mazi bērni 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 30.novembris 2015 7:07

Vakar Jūrmalā divu apvidus automašīnu un vienas vieglās automašīnas sadursmē cietušas divas mazas meitenes, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Sadursme notikusi ap 16.42 Rīgas ielā, kad 1986.gadā dzimuša vīrieša automašīna "Toyota Land Cruiser" sadūrusies ar 1969.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "Porsche Cayenne" un automašīnu "Toyota Corolla". Negadījuma rezultātā cietis "Toyota Corolla" vadītājs, kā arī vairāki pasažieri. No hospitalizācijas atteicies 1974.gadā dzimis vīrietis, savukārt slimnīcā nogādāta 1974.gadā dzimusi sieviete un 2004. un 2012.gadā dzimušas meitenes.

Saldus novadā, ceļa Butnāri-Saldus-Ezere 19.kilometrā 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Scania", nav izvēlējies kustības drošībai atbilstošu ātrumu, nobraucis no brauktuves un iebraucis grāvī. Negadījumā ir bojāta automašīnas piekabe, bet vadītājs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Garkalnes novadā autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža 15.kilometrā notikusi sadursme starp automašīnu "Audi", kuru vadīja 1932.gadā dzimusi sieviete un autobusu "Setra", kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cietusi "Audi" vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā vakar reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums ar 13 cietušajiem. Visvairāk cietušo ir Rīgas reģionā - astoņi.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 249 protokoli. Rīgas reģionā par pārāk ātru braukšanu noformēti 114 protokoli, Zemgales reģionā 62, Vidzemes reģionā 35, bet Kurzemes un Latgales reģionā - katrā pa 19 protokoliem.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā aizturēti astoņi autovadītāji, bet par sēšanos pie stūres narkotisko vielu reibumā - trīs. Rīgas reģionā alkohola reibumā pieķerti četri šoferi, bet narkotisko vielu reibumā - trīs. Kurzemes reģionā dzērumā automašīnu vadījuši četri šoferi.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 30.novembris 2015 13:57
7 0 Atbildēt

Atkal profesionālie un atkal setra...

edgars 1.decembris 2015 2:07
3 0 Atbildēt

Spriežot pēc CSNg foto LC vadītājs nebija piesprādzējies, Corolla pasažieris priekšā nebija piesprādzējies un diemžēl 2 bērni Corolla aizmugurējos sēdekļos guva lūzumus, jo nebija piesprādzēti:

bignews2day.com/lv/news/foto-...om-chisle-deti

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti