Purvciemā automašīna sabraukusi gājēju

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.decembris 2015 7:26

Vakar Rīgā, Purvciema apkaimē, automašīna nāvējoši traumējusi pagaidām neidentificētu vīrieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Dzelzavas ielā automašīna "Audi" notrieca gājēju, pagaidām neidentificētu apmēram 70 gadus vecu vīrieti, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Garkalnes novadā, Vidzemes šosejas 13.kilometrā, automašīna "Volkswagen", notrieca gājēju, 1958.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Juglas ielā, automašīna "Ford" notrieca gājēju, 1990.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 85 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 40 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 199 administratīvā pārkāpuma protokoli, informēja Valsts policijā. Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā - 98.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti četri šoferi - divi Rīgas reģionā un pa vienam Vidzemē un Zemgalē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilnīgi jaunais C3 Aircross sola pievilcīgas cenas (+ FOTO) 2

Citroën ir atklājis pirmos pilnīgi jaunā C3 Aircross attēlus. C3 Aircross un C3 hečbeku vieno dizaina identitāte, solījums par salona telpu un komfortu, kā arī ambīcijas satricināt tirgu ar ārkārtīgi konkurētspējīgām cenām. Abi modeļi ir balstīti uz Smart Car platformas, kas nodrošina daudzpusīgu dzinēju pieejamību un efektivitāti izmaksu ziņā. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme 1

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 13

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti