Labdarība nevietā - tagad stāvēs trīs (+ video) 7

 
iAutolv | 6.maijs 2016 16:28

Autovadītāja ar sudraboto automašīnu apstājas, lai palaistu "Škoda", kas izbrauc no mazāksvarīga ceļa. Diemžēl, cerētā "labdarība" jau nākamajā brīdī pārvēršas par avāriju ar trim iesaistītajiem.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Nu, nu ... 7.maijs 2016 13:42
16 0 Atbildēt

Vispār jau drusku savādāk. Tur izskatās, ka ir sastrēgums, sudrabotais lēni brauc uz priekšu, jo tāpat nekur tālāk ātri netiek - tāpēc arī piebremzē, jo pirms viņa stāv citi autiņi, kas aizsedz savukārt skatu melnajam (viņš neredz, ka aiz autiņu rindas ātri nāk kāds pa blakus joslu). Melnais vainīgs - būtu izlīdis puskorpusā, piebremzējis, paskatījies, ka aiz rindas kāds ātri tuvojas - pagaidījis. Bet nē, nez kādēļ nolēma, ka aiz nosedzošās rindas nebūs neviens. Protams, ja rinda skatu nenosegtu, tad ārā nebūtu griezis pa kreisi.

anonimikis 6.maijs 2016 17:04
9 9 Atbildēt

Palaidēji vairumā gadījumu ir pamuļķi, kas neredz tālāk par sava auto purngalu. Cik nav gadījies novērot, kad tāds piebremzē palaist vienu pa kreisi griezošo, lai gan pašam aiz muguras ir rinda. Tad vēl tādi, kas piebremzē palaist, kad šim aiz muguras neviena nav.

Janozaurs 6.maijs 2016 22:14
9 8 Atbildēt

Es bieži laižu un mani bieži laiž, bet ir jāskatās, vai citas arī laiž. Šajā gadījumā tas sudraba kompaktauto laida to tumšo neskatities uz to, ka ptetī lielā ātrumā gāja mitsubishi, kurš pat ātrumu nesamazināja, redzot, ka priekšā kaut kāda aizdomīga situācija. Citiem vārdiem sakot - visi vainīgi. Visi dabūja ko gribēja.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti