Automašīnai iebraucot grāvī un apgāžoties, cietuši četri bērni

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 24.maijs 2016 8:52

Vakar Jelgavas novadā automašīnai iebraucot grāvī un apgāžoties, cietuši četri bērni.

Negadījums noticis Valgundes pagastā uz vietējas nozīmes ceļa, kur 1976.gadā dzimusi sieviete nav tikusi galā ar automašīnas "Audi A3" vadību, kā rezultātā tā nobraukusi no ceļa, iebraukusi grāvī un apgāzusies uz jumta.

Negadījumā traumas guvusi automašīnas vadītāja, kā arī pasažieri - trīs 2009.gadā dzimušas meitenes un 2009.gadā dzimis puisis.

Savukārt Gulbenes novada Daukstu pagastā, uz ceļa Pļaviņas (Gostiņi) - Madona - Gulbene, 1970.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Mercedes Benz E270", nav izvēlējusies drošu braukšanas ātrumu. Tā rezultātā sieviete nav spējusi savaldīt auto, kas nobraucis no ceļa un apgāzies. Negadījumā cietusi un slimnīcā nogādāta automašīnas vadītāja, savukārt notikušā apstākļi vēl tiek skaidroti.

Tikmēr Mālpils novadā, uz ceļa Sigulda-Mālpils, 1958.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Scania" ar piekabi, nobraucis no ceļa, kā rezultātā automašīna apgāzusies. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Vakar Ilūkstē velosipēdists notriecis četrus gadus vecu bērnu un aizbēdzis no notikuma vietas. Negadījums noticis ap plkst.19.55, kad 1991.gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu uzbraucis 2012.gadā dzimušai meitenītei, kura arī vizinājusies ar velosipēdu. Vīrietis no notikuma vietas aizmucis, savukārt bērns nogādāts slimnīcā.

Savukārt Smiltenes novada Bilskas pagastā 2010.gadā dzimis puisis, braucot ar velosipēdu, nav palaidis pa galveno ceļu braucošo automašīnu, kā rezultātā notikusi sadursme. Negadījumā cietis velosipēdists, kurš nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Mazās Kandavas ielas krustojumā ar Jūrmalas gatvi 1974.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen Caddy" uzbraucis 1976.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pēc sadursmes nogādāts slimnīcā. Tāpat Pārdaugavā, Slokas ielas un Kurzemes prospekta krustojumā 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi A4" uzbraucis 1957.gadā dzimušai sievietei ar velosipēdu. Sieviete guvusi traumas un nogādātas slimnīcā.

Kopumā vakar ceļu satiksmes negadījumos traumas guvuši astoņi velosipēdisti un gājēji.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 265 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk protokolu noformēti Rīgas reģionā - 137. Zemgales reģionā noformēti 45 protokoli, Vidzemes reģionā - 44, Latgales reģionā - 23 un Kurzemes reģionā 16 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā kopumā pieķerti desmit šoferi - pieci no tiem Rīgas reģionā, divi Kurzemes reģionā un pa vienam Zemgales, Vidzemes un Latgales reģionā.

Savukārt par automašīnas agresīvu vadīšanu apturēts viens šoferis Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 99 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 58 negadījumi ar 15 cietušajiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti