Rīgā automašīna notriekusi iereibušu velosipēdistu

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 31.maijs 2016 9:01

Rīgā vakar automašīna notriekusi iereibušu velosipēdistu. Negadījums noticis Dārzciema ielā, kur 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Hyndai Santa Fe" uzbraucis 1967.gadā dzimušam velosipēdistam.

Cietušais vīrietis bijis alkohola reibumā un ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Turgeņeva ielā, notikusi sadursme starp 1997.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "Škoda Fabia" un 1987.gadā dzimuša vīrieša vadītu motociklu "Honda". Negadījumā cietis motociklists, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Daugavpilī, 18.novembra un Grodņas ielas krustojumā, sadūries autobuss "MAZ", kuru vadījis 1954.gadā dzimis vīrietis un automašīna "Volkswagen Passat", kuru vadījis 1974.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes slimnīcā pēc palīdzības vērsies vieglās automašīnas šoferis.

Bet Aizputes novada Rokbirzē, 1967.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi", uzbraucis citai tādas pašas markas automašīnai, kas tobrīd bija apstājusies. Sadursmes rezultātā cieta 1978.gadā dzimis vīrietis, kurš bija izkāpis no stāvošās automašīnas, kā arī 1980. un 1991.gadā dzimuši vīrieši.

Vakar policija par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformējusi 267 administratīvā pārkāpuma protokolus, bet par agresīvu braukšanu - sešus protokolus. 

Par ātruma pārsniegšanu visvairāk protokolu noformēti Rīgas reģionā - 140. Vidzemes un Zemgales reģionā noformēti 47 protokoli katrā, Latgales reģionā noformēti 17 protokoli, bet Kurzemes reģionā 16 protokoli.
Par agresīvu automašīnas vadīšanu četri šoferi apturēti Rīgas reģionā, bet divi Latgales reģionā.

Savukārt par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotisko vielu reibumā noformēti deviņi protokoli. Rīgas reģionā par sēšanos pie stūres alkohola reibumā pieķerti trīs šoferi, vēl divi bijuši narkotisko vielu reibumā. Zemgales un Latgales reģionā pieķerti pa diviem dzērājšoferiem katrā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi ar deviņiem cietušajiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti