Tukumā automašīna uzbraukusi diviem gājējiem; par ātruma pārsniegšanu noformēti 298 protokoli 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 15.jūlijs 2016 16:05

Vakar Tukumā automašīna uzbraukusi diviem gājējiem, bet par ātruma pārsniegšanu noformēti 298 protokoli un pieķerti 10 dzērājšoferi.

Negadījums noticis Putniņu ielā, kur 1974.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Ford Mondeo", uzbraukusi diviem gājējiem, kas bijuši uz ceļa braucamās daļas. Pēc sadursmes automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies sētas žogā, bojājot to. Traumas negadījumā guvuši 1986. un 1999.gadā dzimušie gājēji.

Rīgā, Citadeles un Muitas ielas krustojumā, 1986.gadā dzimis velosipēdists sadūries ar automašīnu "Toyota", kas lokanajā piekabē vilkusi automašīnu "Volkswagen". Negadījumā cietis riteņbraucējs, kurš nogādāts slimnīcā.
Savukārt Rīgā, Silikātu ielā, 1956.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu "Scania" notriecis 1964.gadā dzimušu velosipēdistu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Stirnu un Ūnijas ielas krustojumā notikusi sadursme starp 1995.gadā dzimušas jaunietes vadītu automašīnu "Volkswagen" un motociklu BMW, ko vadījis 1982.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu uz Latvijas ceļiem noformēti 298 administratīvā pārkāpuma protokoli, savukārt par braukšanu dzērumā apturēti desmit šoferi. 

Par ātruma pārsniegšanu 125 protokoli noformēti Rīgas reģionā, 51 Zemgales reģionā, pa 47 protokoliem noformēti Vidzemes un Kurzemes reģionā, bet Latgales reģionā noformēti 28 protokoli.

Visvairāk dzērājšoferu pieķerti Rīgas reģionā - pieci, turklāt vēl viens šoferis pie stūres bija sēdies narkotisko vielu iespaidā. Kurzemē pieķerti divi dzērājšoferi, bet pa vienam - Zemgales, Vidzemes un Latgales reģionā.
Rīgas reģionā apturēts arī viens agresīvs šoferis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Brumburbaks 17.jūlijs 2016 11:27
2 0 Atbildēt

"Vakar Tukumā automašīna uzbraukusi diviem gājējiem, bet par ātruma pārsniegšanu noformēti 298 protokoli un pieķerti 10 dzērājšoferi." Tas viss Tukumā vakar?Jūs kādu bērnudārznieku no apollo esat pārvilinājuši?Protat tikai rakstīt,bet lasīt ne!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti