Vīrietis alkohola reibumā netiek galā ar automašīnas vadību un tā apgāžas 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 23.jūlijs 2016 11:49

Vakar kāds vīrietis alkohola reibumā netika galā ar automašīnas vadību, un tā apgāzās.

Negadījums noticis vakar plkst.19.06 Kocēnu novadā. 1961.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā ar automašīnu "Honda Stream" nobrauca no ceļa un automašīna apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažiere - 1958.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt plkst.6.50 Saldus novadā Jaunauces pagastā, Jaunaucē, 1998.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Opel Vectra" ietriecās kokā. Automašīnas vadītājs tika nogādāts slimnīcā.

Vakar plkst.14.30 Burtnieku novadā, Valmiermuižā, 1968.gadā dzimis vīrietis arī netika galā ar automašīnas vadību un nobrauca no ceļa. Negadījumā cieta 1980.gadā dzimusi auto pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Vakar plkst.18.15 Dobelē, Meža prospektā 28, 1993.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Suzuki" ietriecās sētas stabā. Pēc negadījuma motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kā aģentūrai LETA paskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, vīrietis izbrauca no sētas, bet ietriecās stabā, tāpēc tika izmests uz ielas braucamās daļas. Viņš guva brūci galā, kā arī kājas traumu.

Vēl vakar plkst.19.50 Babītes novadā 1987.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Suzuki" izraisīja sadursmi ar automašīnu "BMW", kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs un automašīnas pasažiere.

Rīgas reģionā desmit cilvēki bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, bet vēl viens cilvēks - narkotisko vielu iespaidā, Zemgalē noķerti trīs autovadītāji reibumā, Vidzemē - pieci, Kurzemē - viens, bet Latgalē - divi.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar sodīti 277 autovadītāji. Visvairāk - 142 - ātruma pārsniedzēji bija Rīgas reģionā, Zemgalē - 37, Vidzemē - 53, Kurzemē - 31, bet Latgalē - 14.

Par agresīvu braukšanu vakar sodīti pieci autovadītāji.

Vakar Latvijā tika reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 22 cilvēki.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ess 24.jūlijs 2016 0:03
2 0 Atbildēt

Kāpēc atkal tendenciozi tiek uzsvērts it kā alkohola reibums?! Ja cilvēks ir Šoferis ar lielo burtu, tad brauks neatkarīgi no promillēm! Kļūdīties var jebkurš! Kad vienreiz beigsies šī muļķīgā antialkohola reklāma?! Tiešām kaitina!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti