Vīrietis alkohola reibumā netiek galā ar automašīnas vadību un tā apgāžas 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 23.jūlijs 2016 11:49

Vakar kāds vīrietis alkohola reibumā netika galā ar automašīnas vadību, un tā apgāzās.

Negadījums noticis vakar plkst.19.06 Kocēnu novadā. 1961.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā ar automašīnu "Honda Stream" nobrauca no ceļa un automašīna apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažiere - 1958.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt plkst.6.50 Saldus novadā Jaunauces pagastā, Jaunaucē, 1998.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Opel Vectra" ietriecās kokā. Automašīnas vadītājs tika nogādāts slimnīcā.

Vakar plkst.14.30 Burtnieku novadā, Valmiermuižā, 1968.gadā dzimis vīrietis arī netika galā ar automašīnas vadību un nobrauca no ceļa. Negadījumā cieta 1980.gadā dzimusi auto pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Vakar plkst.18.15 Dobelē, Meža prospektā 28, 1993.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Suzuki" ietriecās sētas stabā. Pēc negadījuma motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kā aģentūrai LETA paskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, vīrietis izbrauca no sētas, bet ietriecās stabā, tāpēc tika izmests uz ielas braucamās daļas. Viņš guva brūci galā, kā arī kājas traumu.

Vēl vakar plkst.19.50 Babītes novadā 1987.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Suzuki" izraisīja sadursmi ar automašīnu "BMW", kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs un automašīnas pasažiere.

Rīgas reģionā desmit cilvēki bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, bet vēl viens cilvēks - narkotisko vielu iespaidā, Zemgalē noķerti trīs autovadītāji reibumā, Vidzemē - pieci, Kurzemē - viens, bet Latgalē - divi.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar sodīti 277 autovadītāji. Visvairāk - 142 - ātruma pārsniedzēji bija Rīgas reģionā, Zemgalē - 37, Vidzemē - 53, Kurzemē - 31, bet Latgalē - 14.

Par agresīvu braukšanu vakar sodīti pieci autovadītāji.

Vakar Latvijā tika reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 22 cilvēki.

 
Visi komentāri
 
Ess 24.jūlijs 2016 0:03
2 0 Atbildēt

Kāpēc atkal tendenciozi tiek uzsvērts it kā alkohola reibums?! Ja cilvēks ir Šoferis ar lielo burtu, tad brauks neatkarīgi no promillēm! Kļūdīties var jebkurš! Kad vienreiz beigsies šī muļķīgā antialkohola reklāma?! Tiešām kaitina!!!

Tusis 25.jūlijs 2016 20:03
0 0 Atbildēt

Jā, jā! Kārtīgs ķirurgs arī šmigā var operēt....... Tu pie tāda būtu ar mieru ārstēties, gulties uz operāciju galda un ļauties iereibuša ķirurga "drošajai" rokai?

Vadītājs 24.jūlijs 2016 14:44
0 0 Atbildēt

Vēl vairāk iespārda tas ,ka raksts par to ,ka šoferis šmigā nobliezis auto ir pa visu lapu, taču kad pēc positivus menti noblieza auto,tad tik divas rindiņas tā riktīgi skopi! Madonā Menti noblieza Volvo vispār nekur nekas neparādijās.Rīgā Pašvaldībnieki uzteš virsū taksim arī viss baigi pa kluso un skopi,bet tiklīdz DZĒRĀJŠOOFERIS tā uzreiz sensācija!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti