Grobiņā automašīna uz gājēju pārejas uzbraukusi divām meitenēm

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.augusts 2016 16:33

Vakar Grobiņā automašīna uz gājēju pārejas uzbraukusi divām meitenēm.

Rīgas ielā 1981.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen Passat" uz gājēju pārejas uzbrauca 2002.gadā un 2008.gadā dzimušām meitenēm. Bērni pēc sadursmes nogādāti slimnīcā.

Kā informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta preses pārstāve Inga Vītola, jaunākā meitene tikusi nogādāta slimnīcā ar smagu politraumu - smagiem ķermeņa ievainojumiem -, bet 14 gadus vecā meitene nogādāta slimnīcā ar galvas traumu un ķermeņa ievainojumiem.

Savukārt Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā, nenoskaidrots vadītājs izraisīja sadursmi ar automašīnu "Toyota Avensis", kuru vadīja 1966.gadā dzimusi sieviete, un aizgāja no notikuma vietas. Negadījumā cietusi "Toyota" vadītāja un 1988.gadā dzimis vīrietis. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Ainažos 1963.gadā dzimis vīrietis, braucot ar velosipēdu, nepalaida pa galveno ceļu braucošu automašīnu "BMW 320d", kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā cieta velosipēdists, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Balvos, Bērzpils ielā, 1986.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu "Volkswagen Passat Variant", nav ticis galā ar auto vadību, nobraucis no ceļa un iebraucis ēkas sienā. Vīrietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.
Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 99 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

 Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 212 administratīvā pārkāpuma protokoli.

No visiem protokoliem 72 noformēti Rīgas reģionā, pa 46 protokoliem Vidzemes un Kurzemes reģionā, 33 protokoli Zemgales reģionā un 15 protokoli Latgales reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti 11 šoferi, no kuriem pieci bijuši Latgales reģionā, trīs Rīgas reģionā, divi Vidzemes reģionā un viens Zemgales reģionā. Rīgas reģionā arī pieķerts šoferis, kurš automašīnu vadījis narkotisko vielu iespaidā.

Vēl četri šoferi Rīgas reģionā apturēti par agresīvu braukšanu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 99 ceļu satiksmes negadījumi ar 13 cietušajiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti