Svētdien satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 20 cilvēki

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.augusts 2016 11:43

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījos uz Latvijas ceļiem cietuši 20 cilvēki.

Līgatnes novada Augšlīgatnē, Siguldas šosejas 64.kilometrā, 1989.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Volvo" uzbrauca priekšā stāvošai 1962.gadā dzimuša vīrieša vadītai automašīnai "Volkswagen", uztriecot to priekšā stāvošajai automašīnai "Hyundai", kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis, un vēl vienai automašīnai "Volvo", kuru vadīja 1963.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta 1989.gadā dzimusī automašīnas "Volvo" vadītāja, kura ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

Savukārt Olaines novadā, uz Rīgas apvedceļa, sadūrās 1948.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Mercedes Benz", 1986.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Opel" un 1983.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna "Audi". Avārijā cieta "Opel" pasažiere - 1990.gadā dzimusi sieviete, kura ar traumām tika nogādāta slimnīcā.
Iecavas novada Dzimtmisā 1975.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Škoda Octavia" nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās celmā. Negadījumā cieta automašīnas pasažiere - 1941.gadā dzimusi sieviete, kura ar traumām tika nogādāta slimnīcā, kā arī pats automašīnas vadītājs un vēl divas pasažieres - 1974.gadā dzimusi sieviete un 2011.gadā dzimusi meitenīte. Arī šie trīs cilvēki medicīniskajai apsekošanai tika nogādāti slimnīcā, bet pēc tam - palaisti mājās.

Tukumā, Spartaka ielā, 1958.gadā dzimis vīrietis, braucot ar motociklu "Yamaha XV 1600", apgāzās un guva traumas.
Savukārt Rīgā, Prūšu ielā, 1989.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Yamaha" un uzbrauca 1975.gadā dzimušam gājējam, bojājot arī stāvošu automašīnu "Audi". Negadījumā cieta gan gājējs, gan motociklists. Abi tika aizvesti uz slimnīcu.

Rīgā, Mangaļu prospektā, nenoskaidrota persona ar automašīnu uzbrauca 1941.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš ar traumām tika nogādāts slimnīcā.

Arī Engures novada Smārdes pagastā notika satiksmes negadījums, kurā iesaistīts divritenis - 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo V40" notrieca 2001.gadā dzimušu velosipēdisti, kura negadījumā guva traumas.
Savukārt Rīgā, Lielvārdes un Biķernieku ielas krustojumā, notika sadursme starp nenoskaidrotu velosipēdistu un 1993.gadā dzimušu velosipēdisti, kura ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO)

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti