Viņi izglābās no nāves, jo... skatījās arī spoguļos (+ video) 11

 
iAuto | 29.augusts 2016 16:44

Vieglā auto vadītājs ir uzmanīgs un, redzot, ka no aizmugures tuvojas kravas auto, kas negrasās vai nevar apstāties, laicīgi pabrauc malā.

Avārijā bojā gājis "Scania" vadītājs, kura vadītais spēkrats taranēja video redzamo "Renault" ar cisternu un vieglo automašīnu "Škoda".

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 29.augusts 2016 17:15
19 1 Atbildēt

Principā nospīdēja, ka pietika laika un vietas kurp sprukt. Pretī kāda fūra brauktu - nebūtu kurp sprukt!

Bet tā ir tikai cīņa ar sekām - iemesls ir un paliek pie stūres guļošie vai kuriem visi visu parādā vai savā profesionalitātē jebkādu sakaru ar realitāti pazaudējuši C un D kategorijas kurinātāji...

www.youtube.com/watch?v=08sfhQcT7CY

Mūžīgās vernona gaudas par to, ka nu šiem slepkavām ir kaut kas jāgarantē neiztur NEKĀDU krtitiku!

Šādi būtu jāvāc nost no ceļa uz ILGU laiku! Maz maksā - ej strādā citur. Gribi krāpties ar šaibām, prtiekšnieks krāpjas ar šaibām - ziņo vai ej strādāt citur!

solaris 29.augusts 2016 17:30
0 7 Atbildēt

Interesanti būtu uzzināt, kāpēc gan tu tikpat enerģiski nebaries uz A un B kategorijas vadītājiem, kad šādas kategorijas transportlīdzeklis izraisa ceļu satiksmes negadījumus??

Konuss 29.augusts 2016 18:19
27 1 Atbildēt

Tāpēc, ka regulāri, piesaucot piederību profesionālo autovadītāju kastai, tiek aizstāvēta klaja CSN pārkāpšana un citu satiksmes dalībnieku necienīšana.

Palaidniex 29.augusts 2016 20:23
12 0 Atbildēt

Konuss labi atbildēja.

Es varu tikai piebilst, ka profiem CSN būtu jāievēro un jāzina bez ierunām, jo to zināšana ir gan viņu darbs, gan pienākums!

Un jā diez vai kaut trīs vieglie, kuru vadītāji nodarbojas ar blakus lietām vai guļ, spēj cik necik bīstami sastumt kopā divas vai vairākas fūras pie krusta... Toties krautas fūras šoferis, vai vernons kurš koķetē ar pirmajā rindā sēdošu blondīni vēsā mierā ar savu setru sastums čupā trīs vieglos un no gājēju pārejas noslaucīs visu bērnu dārza grupiņu, kurai neienāca prātā doma, ka 150 metrus attālais satiksmes autobuss nesamazinās ātrumu pie gājēju pārejas pilsētā

aansis 29.augusts 2016 23:15
11 1 Atbildēt

Vēl jāpiebilst, ka saskaņā ar Vernona uzskatiem filmētājs ir pelnījis Nāves sodu - par baltās nepārtrauktās līnijas šķērsošanu.

aa 29.augusts 2016 17:54
5 0 Atbildēt

izskatās, ka situsi Vernona zvaigžņu stunda

Vernons 30.augusts 2016 10:01
2 10 Atbildēt

Tā nomale labajā pusē aiz baltās nepārtrauktās līnijas ir domāta tieši šādam ekscesam, kur aizbēgt! Pievērsiet uzmanību kā stāv smagais, cieši pie baltās līnijas labajā pusē. Priekšā ir pietiekama, pat vairāk kā pietiekama distance. Silti iesaku domāt par sevi, par savu drošību.

Ansim ir pilnīga taisnība! Bet ja vajag un var izdzīvot, tad jāšķērso!

Neredzu nekā sajūsmas vērta. Dzīve ir dzīve. Kāds mēdz aizmigt pie stūres, kāds mēdz nomirt braucot. Dzīve pierāda, ka pietiek arī dzērāju pie stūres.

Palaidnieka "ideoloģijas auglis" bija aplūkojams iepriekš, kur gājēja sakrāva kaudzē visus arī Palaidnieka cienīgus braucējus.

Palaidniex dzīvo savā iedomu pasaulē un tas jau uz visu atlikušo mūžu.

Palaidniex 30.augusts 2016 11:01
6 0 Atbildēt

Un par mani kaut ko stāsta cilvēks, kas gatavs sabraukt gājēju uz gājēju pārejas, jo apgalvo, ka ir spējīgs paredzēt, ka pēkšņi tam no blakus joslas uzstūrēs virsū visu nokavējis dvīņubrālis?

Kurš nezkāpēc, lai "izvairītos" no sadursmes griež stūri pa kreisi - pretējā kustības joslā, nevis pa labi...

Vernons 30.augusts 2016 11:11
1 18 Atbildēt

Sēdi savos "ierakumos" un paklusē! Gājēja tīši, Tevis iedvesmota, devās uz sadursmi ar Kamazu! Kas viņai liedza apstāties baltai Škodai priekšā un pārliecināties par sava nākamā soļa drošību? Tādi kā Tu arī velk blakus joslā, jo nav gatavi nevienai ekstrēmai situācijai. Ne velti ieliku attēlu no Google maps.

Jāpagaida, kad Tava paaudze nomirs savā nāvē, tad arī sāks piekopt principu: "Priekšā esošs ar savu rīcību garantē drošību sev un citiem". Tas vairs tikai laika jautājums!

Jāaizliedz ar likumu Latvijā Kamaziem pārvietoties pa ceļiem, jo to tehniskais stāvoklis neatbilst drošai satiksmei.

Palaidniex 30.augusts 2016 11:34
11 1 Atbildēt

Tu esi akls, tups, slims vai viss kopā?

Viņa apstājās!!! Tieši Škodai priekšā, un laida oranžo asenizatoru!

Cilvēks tikai jau gana tālu izejot uz zebras saprata, ka zaļajam pie kājas dajebkādi CSN un ka to stūrē vernons! Saprata ka arī oranžais neapstājās bet izbrauca uz pārejas viņai priekšā!

Izkāp vienreiz no savas dzelzs miskastes un iejūties savu pasažieru ādā. Tierm arī kaut kur jānokļūst un visu pakārtot ņeķērpilu, guļavu un bezkauņām nedrīkst! Vienkārši par to jāņem nost tiesības. Nu nevar pievērt uz to acis un visu pakārtot stulbumam. LT ātri vien visi iemācījās respektēt gājējus, kā par to iezvanījka visai lielus soda punktus! Un pēkšņi 70 metros no pārejām PILNĪGI VISI prata pilsētā apstāties, pat tie, kam bermžu nav konstrucijā!

APSTĀJĀS!!!!! Kārtīgi pavēro video!

Un tad nāca pērle - riktīgs vernons izrādās bija pie stūres un tas nevis ņem un nemainot joslu bliež asenizatorā, nevis rauj pa labi nomalē/grāvī, bet tīši stūrē virsū škodai un jau sen uzgājēju pārejas stāvošai gājējai!

Palaidniex 30.augusts 2016 12:02
10 1 Atbildēt

Laikam vernona prāt gājēju pārejas ir jāaizliedz ar likumu!

NU gājējiem nevajag tikt ielas otrā pusē, jo pat gājēju pāreja ar lusoforu ir traucēklis lielo ņeķerpilu braucienā.

Da vispār visas ceļa zīmes un luksofori jāaizliedz -kam lielāks, smagāks un triecienizturīgāks auto - tas brauc pirmais!

"Mīkstie gājēji" var nerādīies pat ielai tuvumā, kamēr "īstie vīri" ar bezbremžu Setrām un kamaziem izcīna cīņas par tiesībām nesamazināt ātrumu un maukt neskatoties ne uz ko. Jo visam pāri ir svētais grafiks, bet ne pasažieri, kuri izkāpjot pārvēršas par setras traucēkļiem - gājējiem...

Nu varbūt pirms preču vilciena vēl varētu piebremzēt, jo maita lielāks, smagāks un izturīgāks nezkāpēc padevies...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 4

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti