Veicot apdzīšanas manevru, vieglā automašīna sadūrusies ar kravas auto 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.septembris 2016 9:17

Vakar Engures novadā, vieglā automašīna veicot apdzīšanas manevru, sadūrusies ar kravas automašīnu.

Negadījums noticis Smārdes pagastā uz ceļa Rīga-Ventspils. 1953.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Citroen C3" sākusi priekšā braucošas mašīnas apdzīšanu. Esot blakus automašīnai, tās vadītājs nav pārliecinājies par satiksmes drošību un pats sācis apdzīšanas manevru. Lai izvairītos no sadursmes, "Citroen" vadītāja uzbraukusi uz ceļa nomales, kā rezultātā automašīna sanesta un sadūrusies ar kravas auto MAN. Negadījumā cietusi "Citroen" vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Vecpiebalgas novada Taurenes pagastā nenoskaidrota persona ar automašīnu "Renault Clio" uzbraukusi 1969.gadā dzimušam vīrietim un pametusi notikuma vietu. Cietušais gājējs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Preiļu novada Aizkalnes pagastā notikusi sadursme starp automašīnu "Audi A4", kuru vadījis 1942.gadā dzimis vīrietis, un 1957.gadā dzimušu mopēda vadītāju. Negadījumā cietis mopēda vadītājs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
aansis 22.septembris 2016 12:09
2 0 Atbildēt

Interesanti, kādēļ ir zināma sievietes vadītā auto marka un modelis, kravas auto marka un nekas nav zināms par vīrieša auto :)

Tad vēl arī interesanti, kā tas A4 sadūrās ar mopēda vadītāju, bet ne pašu mopēdu... :)

Eh... sabiedrisko attiecību speciālisti un žurnālisti ir spēks!

Andris 22.septembris 2016 9:39
2 0 Atbildēt

Interesanti, kā tiek sastādīta atskaite par iepriekšējā diennaktī notikušajiem CSN ja ne ar vārdu netiek pieminēts MEGA notikums ar sešiem sadauzūtajiem auto Mūkusalā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti