Limbažu novadā smagā automašīna nāvējoši traumējusi gājēju ar velosipēdu 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 26.septembris 2016 9:26

Vakar Limbažu novadā kravas automašīna nāvējoši traumējusi gājēju ar velosipēdu.

Skultes pagastā, ceļa Rīga-Igaunijas robeža 41.kilometrā, 1961.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu "Mercedes Benz" uzbraucis nenoskaidrotam vīrietim, kurš bijis bez atstarojošiem elementiem un stūmis velosipēdu, un šķērsojis ceļa braucamo daļu tam neparedzētā vietā. Vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā miris.

Salaspilī, Dienvidu ielā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 2000.gadā dzimušam jaunietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Jelgavā, Lielās un Mātera ielas krustojumā, 1963.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Nissan Murano" uz regulējamās gājēju pārejas, veicot kreiso pagriezienu, ar automašīnas kreisās puses aizmugurējo riteni uzbraucis 2008.gadā dzimušam zēnam, kurš nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt Alūksnes novada Alsviķu pagastā 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi A4" atpakaļgaitā uzbraucis 2013.gadā dzimušam puisītim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Par braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēts 251 pārkāpuma protokols. 

Rīgas reģionā noformēti 106 pārkāpuma protokoli, Zemgales reģionā 59 protokoli, Vidzemes reģionā 50 protokoli, Kurzemes reģionā 22, bet Latgales reģionā 14 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vakar pieķerti 12 dzērājšoferi, no tiem pieci Rīgas reģionā, trīs Vidzemes reģionā, divi Kurzemes reģionā un pa vienam Zemgales un Latgales reģionā. Vēl viens šoferis Rīgas reģionā apturēts par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēks un viens gājis bojā.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 26.septembris 2016 14:34
1 10 Atbildēt

Pieņemu pārmetumu. Par seriālu skatīšanos planšetē. Kas liedz policijai uztaisīt šmonu kabīnē? Nekas. Bet saskaņā ar "Ceļu satiksmes Likuma 19. pantu, kas noteic kārtību un secību, kā darbosies CSN un kā katram satiksmes dalībniekam uz ceļa ir jābūt aprīkotam un kā katram ir jārīkojas, Velosipēdistam jābūt atstarojošai vestei mugurā, atstarotājiem ap potītēm, velosipēdam jābūt ar atstarotājiem un gaismām, priekšā baltai, aizmugurē sarkanai. Ir jārada apstākļi, lai ikviens auto braucējs spētu pamanīt šķērsli, CSN 100. punkts!

Pagājušo rudeni CSDD veica akciju, izdalīja lērumu vestes. Autobusu vadītāji izsniedza tās saviem pasažieriem! Nu un kur viņās ir? Visām pieliktajām pūlēm nav atgriezeniskā saite.

CSN ir jāpilda katram, ne viss katram otram!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti