Pa nomali pretējā virzienā braucošs “Porsche” iespējams izraisījis traģisku avāriju (+ video) 8

 
iAuto | 26.oktobris 2016 15:53

Ja cietušajā automobiļi būtu videoreģistrators, tas ne tikai palīdzētu labāk noskaidrot negadījuma apstākļus, bet iespējams paglābtu no ieslodzījuma un ļautu saukt pie atbildības vainīgo.

Pa nomali pretējā virzienā lielā ātrumā braucošs “Porsche” apvidus auto izprovocējis traģisku avāriju pie Voskresenskas pilsētas Krievijā. Negadījumā smagas traumas guvusi sieviete, bojā gājis sešgadīgs bērns.

Krievijas TV kanāls “Rossija 1” ziņo, ka pie Voskresenskas pilsētas notikušajā traģiskajā avārijā parādījušies jauni fakti. Līdz šim negadījuma izraisīšanā tika vainota smagi cietusī sieviete, kura 24.oktobrī izbrauca pretējā joslā un sadūrās ar autovedēju. Autovadītāja nespēj paskaidrot, kas viņai licis izbraukt pretējā joslā tieši zem riteņiem piekrautajam autovedējam, taču aculiecinieki jau uzreiz pēc notikušā liecināja, ka vainīgs baltas krāsas “Porsche” bez numuriem, kas lielā ātrumā traucies pa nomali pretēji satiksmes virzienam.

“Porsche” redzējuši divi vai trīs cilvēki, taču video pierādījumu nebija un izmeklētāji sāka izstrādāt vienīgo acīmredzamo variantu – avārijā vainīga pati autovadītāja, kas viņai likuma priekšā liek atbildēt arī par pašas bērnu nogalināšanu (sieviete bija trešajā grūtniecības mēnesī).

Video ar avārijas sekām bija uzņēmuši daudzi, taču tikai tagad internetā parādījies jauns ieraksts, kurā tiešām redzams balts “Porsche”, kas pa nomali nesas pretī satiksmes kustībai. Arī šajā epizodē “Porsche” gandrīz izraisa avāriju ar pretim braucošo vieglo automašīnu, taču neapstājas un jau brīdi vēlāk notiek traģiskā avārija, kurā sievietes vadītais “Opel” saduras ar autovedēju (šajā kadrā redzams kreisajā pusē).

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
B 27.oktobris 2016 8:12
7 0 Atbildēt

laikam jau vispirms brīdina, bet Vācijā un Austrijā gan ar šīm lietiņām labāk nerādīties - var iekulties pamatīgās nepatikšanās

AAA 26.oktobris 2016 20:50
4 0 Atbildēt

Jāa... Krievijā bez videoreģistratora uz ielas labāk nelīst. Tas jau kā likums tur ir, dīvaini, ka atrodas cilvēki, kas to neievēro.

Kanibaals 26.oktobris 2016 18:39
3 3 Atbildēt

Iespējams tikai krievijā

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti